R19-racing je napisal/-a:http://digitklik.si/kategorija_XENON-kit
js sem kupil tukaj komplet xenon kit in dela 2 leti brez problemov...
~toMmy~ je napisal/-a:Pa je rezervna guma sploh še obvezna??
Firediver je napisal/-a:Glede obvezne opreme so predhodniki že opisali, meni pa se zdi to glede žarnic res neumno. Čeprav bi lahko imel xsenon žarnico v rezervi, mi v navodilih za uporabo (ja, nekateri si to tudi preberemo) z odebeljenim tiskom piše, da moram za zamenjavo pripeljati na servis. Se pravi, da so žarnice samo za policaje.
Ko druga zadeva pa me moti, da so žarnice obvezne, izvijač ali ustrezen ključ za dostop/sneti steklo na lučeh (če je tako pri avtu narejeno) pa ni. Kaj ti potem pomagajo rezervne žarnice, če nimaš dostopa za zamenjavo? No, svojevrsten primer so tudi avtomobili, ki imajo že brez orodja nemogoč dostop do žarnic.
Kot tretje poznam dva primera, ko sta znanca plačala kazen zaradi nepopolne opreme, ker je eden imel v kompletu pregorelo žarnico, drugi pa načeto vrečko vate (je pač enkrat rabil nekaj malega za silo rešit) v prvi pomoči. Tako da za bit ziher, je treba imeti 2 kompleta žarnic (en originalno zaprt za policaje, drugega za uporabo) in 2 kompleta prve pomoči (en originalno zaprt za policaje in enega za prilično uporabo). Sicer je res, da moraš po uporabi prve pomoči manjkajoče zadeve dopolnit, ampak da dokažeš policajem popolnost opreme, mora bit (no, najlažje prideš skozi) zadeva originalno zaprta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov