Tilen je napisal/-a:Ne tič ne miš. Nej gre nekam - pravna država... "veste gospod, zadeva je natanko takšna, če pa pogledamo z druge strani pa je natanko obratna!"
Skull23 je napisal/-a:Iz tega sledi, da je edina varjanta da ti odvzamejo tablice ta, da te zapeljejo na tehnični pregled, in če tam padeš, ti tablice odvzamejo. Torej tistim ko so jim jih odvzeli na cesti se lahko zdej pritožijo oz. tožijo... Je tak?
Skull23 je napisal/-a:Iz tega sledi, da je edina varjanta da ti odvzamejo tablice ta, da te zapeljejo na tehnični pregled, in če tam padeš, ti tablice odvzamejo. Torej tistim ko so jim jih odvzeli na cesti se lahko zdej pritožijo oz. tožijo... Je tak?
Tilen je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Iz tega sledi, da je edina varjanta da ti odvzamejo tablice ta, da te zapeljejo na tehnični pregled, in če tam padeš, ti tablice odvzamejo. Torej tistim ko so jim jih odvzeli na cesti se lahko zdej pritožijo oz. tožijo... Je tak?
Ravno tu je največji problem! Nobeden (še glavni policijski inšpektor g. Breznik ne) ti ne more rečt je tak in nič drugače.
![]()
Courage™ je napisal/-a:OT kaj naredim ce sem zgubo homologacijski kartoncek ? In kolko placam za novega ?
igor33 je napisal/-a:Pozdravljeni
Še moje razmišlanje glede homologacijskega kartončka:
Po moje kartončka ni potrebno pokazati policistu, saj on strokovno ni usposobljen, da bo na cesti ocenil ali avto ustreza vsem predpisom. Za to so druge službe. Odredi lahko le izredni tehnični pregled, tam pa jim še priložiš kartonček.
Če pa je kartonček res potrebeno vedno imeti s sabo, pa naj te naj to jasno piše na kartonču.
Zanimivo bi bilo slišati, kaj pravi gospod policist na to razlago.
Igor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov