seat je napisal/-a:Ne razumem voznikov,ki vedo,da je njigova služba odvisna od prevoza oz. od vozniškega izpita in gredo pod vplivom alkohola za volan.
Lahko samo čestitam slovenskim možem postave,da so te ustavili in,da so spravili enega pijanega voznika z ceste.
Kapo dol hvala bogu,da so te ustavli in boš naslednjič ko boš opravljal izpit in pa po novem še opravljal odvajanje od alkoholamalo premislil preden boš sedel za volan z preveč alkohola v krvi.
Vsaka šola nekaj stane in moram priznat,da tale je sicer malo draga a vseeno.
Ok zadost moraliziranja izpit bo šel pa tvoja služba gor ali dol to bi prej razmišljal. Koliko oseb bi pa lahko izgubilo življenje,če bi mogoče povzročil nesrečo.....si o tem mogoče razmišljal..
Sicer pa kot vidim si že prej imel 8 ali 9 kazenskih točk torej.....že prej nisi bil nevem kako vzoren voznik ane..
Prezioso je napisal/-a:zivijo.
sinoci so me ustavili policaji v mestu, napisali so kazen, ker sem napihal 0,56. kazen je okoli 500e polovična + 9 kazenskih točk. in tu me skrbi. ker mislim, da sem sedaj dosegel skupno ravno ene 18 ali 19 točk. se pravi, da sem praktično že ob izpit? a lahko kaj storim, da nebom ob izpit, ker potem sem praktično še ob službo, ker delam 100km na dan.
varno vožnjo sem že opravil 1x, pol leta nazaj, ampak samo zaradi radarjev. nikoil nisem napihal.
nevermind je napisal/-a:No kot vidiš se na tem forumu zmeraj najdejo moralizatorji in angelčki.
Probaj kaj pri sodniku se zgovarjat na to, naj ti omili kazen predvsem nekaj pik, ker si odvisen od avta zaradi službe.
nevermind je napisal/-a:Vem jaz to sve in te popolnoma razumem in se strinjam v celoti s tabo.
Ampak mene zmoti, ker se zmeraj nekdo najde in piše nekaj drugega glede na uporabnikovo vprašanje > a lahko kaj storim, da nebom ob izpit?
Prezioso je napisal/-a:ja hvala lepa, ja vsaka šola nekaj stane, jas bom sedaj ob izpit, nato ob službo + ob kak 1000e in lahko živim na cesti, zaradi 9 točk. ta šola me bo pa res malo stala, ja. a je treba človeka na cesto vržt, da ga izuči šola, ali kako tebe učijo?
se pravi, tudi, sodnik mi ne bo spustil 1 do 2 blesave točke? tako, da raje mi vzamejo izpit, in nato sem avtomatsko brez službe, brez izpita, brez prihodkov in sem klošar.
lp
Prezioso je napisal/-a:ja hvala lepa, ja vsaka šola nekaj stane, jas bom sedaj ob izpit, nato ob službo + ob kak 1000e in lahko živim na cesti, zaradi 9 točk. ta šola me bo pa res malo stala, ja. a je treba človeka na cesto vržt, da ga izuči šola, ali kako tebe učijo?
se pravi, tudi, sodnik mi ne bo spustil 1 do 2 blesave točke? tako, da raje mi vzamejo izpit, in nato sem avtomatsko brez službe, brez izpita, brez prihodkov in sem klošar.
lp
Voznik, ki ima do 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, dobi kazen 570 evrov in devet kazenskih točk. Če pa ima do 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, voznik prejme 950 evrov kazni, 10 kazenskih točk in prepoved vožnje motornega vozila
Prezioso je napisal/-a:odvajanje od alkohola? 4 mesece nazaj sem opravil varno vožnjo, kjer je tudi 10ur predavanja o alkotu, drogah. itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost