Ja sem mnenja, da 17" more bit, ker če je manj je že to kriza za kakšno risanje. Že to je malo, če gledamo, da se pri namiznih računalnikih sedaj večinoma za take zadeve uporabljajo 22", to je že standard v pisarnah. Če pogledaš poleg 19" je že kar mali, ko pa iz tega presedlaš na prenosnika je pa še večja kriza. Pač danes smo že navajeni, da je vse veliko; od računalniških zaslonov do Tv aparatov.
Zato mislim, da manj od 17" je škoda jemat. Prenosnika pa iščem zato, ker za klasični rač. nimam prostora. S tem bi se pa potem selil po bajti kakor bi mi pasalo
Kar se pa sedaj same izbire tiče pa še nič nisem odločen. Samo pač malo mi tudi svetuje en sestrin sodelavec, ki ima v službi posla z računalniki, vodi računalniške tečaje, nalaga programe...Tudi meni ga bo nalagal - ko bom nabavil

In ta je rekel, da kakega Asusa ali pa Acerja se naj raje izogibam, da ima on slabe izkušnje z njimi - crkujejo. Zato gledam bolj na HP., čeprav ne vem, če je zdaj to upravičen razlog, mogoče se motim.
Vidim, da Asusi so definetivno cenejši pri isti opremi, Hp je višje cenjen, vem pa ne, če je zdaj to čist upravičeno ali ne?
Tega Hp- ja ProBook 4710s 2GHz sem še na brzino gledat, se mi je mudilo, tako da nisem šel v podrobnosti. Na prvi pogled mi je tipkovnica ne preveč všečna, tipke so bolj ramaknjene med seboj. Mogoče to ni slabo, ni vse tako stisnjeno, kaj pa vem.
Ima mogoče kdo takega doma, kako se obnese?
Za enkrat sem še čisto ne odločen, predlogi, nasveti so dobrodošli.