urosr je napisal/-a:bolje in cenej je pa še majn skrbi ce si lepo vzames rent a car na krfu, itak je pa za krf zakon skuter 30€ za cel tedn sposoja. in lkahk celga prevozis po dolgem in poces pa za parking ti ni treba skrbet in za tiste njihve ozke ulice. jst sm biu lani in sm si lepo sposodil skuter vozla sma se oba z punco na njem in je blo več kot luštno.
hrošč je napisal/-a:Mah, ne pretiravajte no. Sploh ne vozijo tako hudo, kot bi clovek mislil. Sploh pa v primerjavi z vecjimi mesti, Atenami ali Patrasom, tam pa je res kar kriza. Ceste so na otoku dokaj dobre, vsaj glavne, nic slabse od hrvaskih otokov. Pa tudi stranske niso nic posebnega. Mi smo bili s svojim avtom ze dvakrat ali trikrat tam, pa je bilo vse vredu. Tako da brez skrbi.. Do benetk imas pa it Lj okoli 3 ure, moras pa obicajno racunati na guzvo na cestninski pri Mestrah.
hrošč je napisal/-a:Mah, ne pretiravajte no. Sploh ne vozijo tako hudo, kot bi clovek mislil. Sploh pa v primerjavi z vecjimi mesti, Atenami ali Patrasom, tam pa je res kar kriza. Ceste so na otoku dokaj dobre, vsaj glavne, nic slabse od hrvaskih otokov. Pa tudi stranske niso nic posebnega. Mi smo bili s svojim avtom ze dvakrat ali trikrat tam, pa je bilo vse vredu. Tako da brez skrbi.. Do benetk imas pa it Lj okoli 3 ure, moras pa obicajno racunati na guzvo na cestninski pri Mestrah.
urosr je napisal/-a:Ja je res tk strasno, vsi parkirajo na dotik, po mestih je pouno enosmernih ulic, ki se jih btw nobeneden ne drzi, pol ves kk se je srecat tam s kom, križišča u mestih so kr križem kražem, parkinga na plažah ni za dobit, ponoč pa vsi nažgani divjajo okol z avti , z skuterji mim avtov na parkingih tud kr poka.
avti tut niso vsi tk slabi, mas tud take male džipe cabrije neki suzukiji al neke take jajce, drgac pa vrjami mi ni lepšega kot skuter dol,
jst osebno sm si vzel nekega dinga kitajskega, je mul ful vlke zice 50kubikov in sm naredu z njemu mislim da u 5tih dneh okol 300kilometrov, in niti malo nisem bil utrujen, pa še bencina je šlo k*** kej, pa fajn je skoz tist topel vetrič ko se voziš, prideš na plažo ga pokneš glih kamor ga češ in te boli falus.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov