Kael je napisal/-a:Isti dimenzijo imava midva na Peugeotu 208 - odločila sva se za Continental 850. Imam predhodniko TS 830 P na Leonu in se obnese več kot odlično.
Kael je napisal/-a:Isti dimenzijo imava midva na Peugeotu 208 - odločila sva se za Continental 850. Imam predhodniko TS 830 P na Leonu in se obnese več kot odlično.
lotko je napisal/-a:Zdravo. Prvič moram nabavit gume v tej dimenziji, dosedaj sem imel dimenzijo 185/60 R14 in Savino eskimo s3. Sprašujem, ker z drugimi znamkami nimam izkušenj. Pozimi imam izredno za***ane pogoje, klanec, cesta ni splužena itd. S Savo nisem imel nikol problemov, vendar sedaj bi pa potreboval ene res dobre gume, na ceno ne gledam, samo da bi bile res top! Po drugi strani se mi pa spet zdi bedno, da kupim neke "morda" boljše od Save, ki pa to ne bodo. Odločam se pa med Continentalom in Michelinom. V dimenziji 195/65 R15 je po gumi le nekaj € razlike napram Savinimi, ampak a se res splača? Na teh testih,ki so vedno najprej pogledam oceno za sneg in led in pričakovano so eskimo s3 slabše, ampak moti me to, ker potem pa prebiram, da za v sneg jih ni čez Savo?? WTF??
Skratka, obraba, glasnost itd. mi ne igra take vloge, kakor vožnja po snegu in ledu. A je morda kje kakšen letošnji test zimskih gum v dimenziji 195/65 15?
maniaxxx je napisal/-a:lotko je napisal/-a:Zdravo. Prvič moram nabavit gume v tej dimenziji, dosedaj sem imel dimenzijo 185/60 R14 in Savino eskimo s3. Sprašujem, ker z drugimi znamkami nimam izkušenj. Pozimi imam izredno za***ane pogoje, klanec, cesta ni splužena itd. S Savo nisem imel nikol problemov, vendar sedaj bi pa potreboval ene res dobre gume, na ceno ne gledam, samo da bi bile res top! Po drugi strani se mi pa spet zdi bedno, da kupim neke "morda" boljše od Save, ki pa to ne bodo. Odločam se pa med Continentalom in Michelinom. V dimenziji 195/65 R15 je po gumi le nekaj € razlike napram Savinimi, ampak a se res splača? Na teh testih,ki so vedno najprej pogledam oceno za sneg in led in pričakovano so eskimo s3 slabše, ampak moti me to, ker potem pa prebiram, da za v sneg jih ni čez Savo?? WTF??
Skratka, obraba, glasnost itd. mi ne igra take vloge, kakor vožnja po snegu in ledu. A je morda kje kakšen letošnji test zimskih gum v dimenziji 195/65 15?
Vzami vredestein wintrac3 al kak jim je že ime, še boljše od save v snegu, dobre tudi na drugih področjih. Dobi se jih tudi že za dobrih 50 e v tvoji dimenziji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov