MaRko81 je napisal/-a:...teli testi...mah jim sploh ne verjamem več. Meu optigrip v dimenziji 205/55r16 pa so ble vredne pol k.... zdj mam pa nokian V pa se opti grip lahk sam skrije![]()
...na testu opti grip pa kr na drugem mestu
tomzzi je napisal/-a:Zdaj sem že tečen... Še eno vprašanje preden dokončno naročim...
Michelin PRIMACY HP ali Bridgestone Turanza ER300 Ecopia?
maniaxxx je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Zdaj sem že tečen... Še eno vprašanje preden dokončno naročim...
Poglej za novimi bridgestonkami e5 al kaj so že
tomzzi je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Zdaj sem že tečen... Še eno vprašanje preden dokončno naročim...
Poglej za novimi bridgestonkami e5 al kaj so že
Sem že nekako odločen in izbiram le med omenjenima... Pa hvala vseeno.
IcEm4n je napisal/-a:Kaj priporočate v dimenziji 195/55/16 (pogojno tud 205/50/16) pa da je cena okol 100€ (tam nekje se gibljejo cene; če je kaj manj, še toliko bolje)?
svetilnik je napisal/-a:Jaz teh testov sploh več ne razumem... npr. Nokian V je celo prejšne leto držala vsa prva mesta, bila v samem vrhu, potem pa naenkrat tako nizko... ne verjamem, da so se druge tako zelo popravile.... in še bi se našlo podobnih primerov.
MaRko81 je napisal/-a:...kaj pa DUNLOP SPORT MAXX RTPredstavitev so mel na Ascari stezi kjer jo hvaljo oh in sploh
... Ma že kdo gor oz. al je kje na netu kaksen pametn test o njej? Predvsem me zanimajo oznake: treadwear, traction, in tempareture?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost