black je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:Falco_ je napisal/-a:koliko je cena za preoblačenje takega volana? imam istega v e36.
Sem ti poslal na PM.
Prosim še meni za E46 M volan![]()
Delaš odlično
sem ti poslal, hvala

black je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:Falco_ je napisal/-a:koliko je cena za preoblačenje takega volana? imam istega v e36.
Sem ti poslal na PM.
Prosim še meni za E46 M volan![]()
Delaš odlično
Tuninq je napisal/-a:Bravo dober si da se ti da to delat kok časa pa približno porabiš za 1 volan ?
CockroaC je napisal/-a:To si odrežeš na pamet kr pa pol odvečno režeš vstrna dokler ne paše, al kak nardis kroj?
CockroaC je napisal/-a:To si odrežeš na pamet kr pa pol odvečno režeš vstrna dokler ne paše, al kak nardis kroj?
CockroaC je napisal/-a:@Dož ja tam ko je samo okroglo mi je jasno ...
Tak na novo pa sem parkrat probal oblect kaki majnsi kos pa sem vedono mel ful odpada pa 3x rezal material.
nevermind je napisal/-a:Mene zanima, če lahko na tanek ne usnjen ali pa že usnjen volan daš novo tvoje usnje gor, ampak tako, da bo potem volan na koncu malenkost bolj debel (boljši občutek v vožnji)?
bunny01 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Mene zanima, če lahko na tanek ne usnjen ali pa že usnjen volan daš novo tvoje usnje gor, ampak tako, da bo potem volan na koncu malenkost bolj debel (boljši občutek v vožnji)?
Na gumijast volan, ki ni bil usnjen ne morem dati takšno usnje, da bi potem bil obroč nenormalno debel.
Na usnjen volan, ki ima uničeno usnje pa lahko preko njega dam še novo usnje in bo potem za eno plast debelešji kot je bil.
Volani, ki so že v osnovi usnjeni so nekoliko debelejši po obsegu obroča od tistih, ki v osnovi niso usnjeni.
Nixxon je napisal/-a:Da bi se pa volanu kako dodalo kako gumo in ga na ta način odebelilo pa ne gre?
nevermind je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Mene zanima, če lahko na tanek ne usnjen ali pa že usnjen volan daš novo tvoje usnje gor, ampak tako, da bo potem volan na koncu malenkost bolj debel (boljši občutek v vožnji)?
Na gumijast volan, ki ni bil usnjen ne morem dati takšno usnje, da bi potem bil obroč nenormalno debel.
Na usnjen volan, ki ima uničeno usnje pa lahko preko njega dam še novo usnje in bo potem za eno plast debelešji kot je bil.
Volani, ki so že v osnovi usnjeni so nekoliko debelejši po obsegu obroča od tistih, ki v osnovi niso usnjeni.
Aha. Jaz sem misli, če obstaja bolj debelo usnje. Pa obroč ne rabi bit nenormalno debel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost