Presodite sami....
Meni notranjost ne deluje zdelana za več kot 200 tisoč...

Še vedno kot zanimivost....četri cilinder že tretji dan drži 1dcl nafte. Avtek je šel drugač dobro ni pretirano kadil in ni pil olja. Samo vžig ga je matral.
Ampak Mene pač moti , da je nekaj polovičarsko narjeno. Če se dela naj se nardi kot se zagre.
Energetik81: tud če bi kupil ne vem kaj in bi ugotovil pomankljivosti bi se podobno končalo...Pri meni pač more bit mehanika poštimana. jabet ga tak pač sem....pa še hobi povrh.
Novega avta pa ne grem kupovat in se zakreditirat za 8+ let (na manj ga tko al tko ne dobim). Po odplačanem avtu pa bi stran vrgel letno plačo....Stroški so pa s starim ali novim avtom.
Tukaj pa enostavno kupiš avto za male pare...vložiš v njega jurja (dve plači) in se voziš in voziš...po treh letih ga prodaš za male pare in si zgubil vsega skupaj 3 plače....Redni servisi so pa pri starem ali novem avtu enaki. Pogoj je samo da delaš vse sam. Ne vem mene še ni kdo prepričal obratno.
Kilometrina pa....30-40 tisoč letno. Če bo punca dobla delo kje čez mejo pa bo klepal še več.
Nejc: eno leto sem imel odprto temo: dizel do jurja....torej? :P