primozek68 je napisal/-a:Samo za primerjavo: jaz takle avto operem zunaj in znotraj v roku 1 ure. In to z ''metodo'' enega vedra. Edina razlika med mojim in tvojim delom je vidna po moje če prideš 1cm do avta. Pri tem manj svojega življenja zapravim za ribanje pleha, ki se itak userje again and again, ter manj podtalnice onesnažim z raznimi dejinoajzerji. Še enkrat poudarim, iz 1 metra ne opaziš razlike med tvojim in mojim rezultatom. Poleg tega, po parih dneh rezultati izginejo, kako to, da se vam ne gnusi to Sizifovo delo?
No hard feelings, samo tako malo za primerjavo, ker opažam, da so se razmahnile teme o poliranju in kemiji ter z njimi uporabniki agresivnih kemijskih pripravkov. Sej verjamem, da vas rajcajo zglancani avti, samo v življenju bo treba še kaj drugega naredit, pa pomislit še na kaj drugega kot na pleh.
P.s.: naj še nekdo dvema ajmarjema reče ''metoda dveh veder'' haha, ker to ni ''metoda''.
Še enkrat, brez zamere, samo drug pogled na zadevo, ko boste osvobojeni teh navad, se boste počutili bolje, lažje, sproščeno..
robertos_664 je napisal/-a:plus tega ne vem kako bi on spravil ven površinsko rjo v eni uri:)
So pa ponavadi tisti, ki so najbolj proti poliranju/čiščenju avtov potem najbolj glasni ko pridejo ogledovat rabljene avte in s povečevalnim steklom iščejo praskice.
tako, da ne skrbi zame
gre za lastni užitek.
primozek68 je napisal/-a:tako, da ne skrbi zame
Ravno nasprotno, zaboli me k***c zate.
primozek68 je napisal/-a:Lepo, obzirno, za primerjavo, vljudno, sproščeno, kanček kritično, nikakor ne žaljivo. Potem pa vi, navalite kot kmetje v zadrugo, ti pa tvoje objave, pa pameten, pa zavijat z očmi,pa ne vem kaj še. Kako naj človek začne kulturen dialog tipa: Sej stari, mogoče maš pa prav, itd...To je FORUM. Vedno sta dobrodošli dve plati ene stvari.
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov)
primozek68 je napisal/-a:samo v življenju bo treba še kaj drugega naredit, pa pomislit še na kaj drugega kot na pleh.
peroRS je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:tako, da ne skrbi zame
Ravno nasprotno, zaboli me k***c zate.primozek68 je napisal/-a:Lepo, obzirno, za primerjavo, vljudno, sproščeno, kanček kritično, nikakor ne žaljivo. Potem pa vi, navalite kot kmetje v zadrugo, ti pa tvoje objave, pa pameten, pa zavijat z očmi,pa ne vem kaj še. Kako naj človek začne kulturen dialog tipa: Sej stari, mogoče maš pa prav, itd...To je FORUM. Vedno sta dobrodošli dve plati ene stvari.
Ah kje, sploh nisi žaljiv do drugih uporabnikov.1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov)
in moderatorji to vedno znova tolerirajo.
peroRS je napisal/-a:BMW 5 "from salt to mirror edition"![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost