ArminLegenda je napisal/-a:Kje bi lahko naročil Poorboys Wheel Sealant? Na CSF.com ga ni
lizard je napisal/-a:Jaz pa iščem produkte od Meguiar, pa tudi nikjer nič. Baje njihovi produkti za usnje ne naredijo usnja svetlečega, ampak je lepo mat, CSF žal nima njihovega zastopstva..., pa tudi tista firma s katere se na forumu naroča group buy-e nima to kar iščem oz. ima en conditioner, ki sicer ni prva želja, a je "out of stock".
W3s7_S1D3 je napisal/-a:zanima me, kaj uporabljate za odstranjevanje smole z laka?
ales66 je napisal/-a:W3s7_S1D3 je napisal/-a:zanima me, kaj uporabljate za odstranjevanje smole z laka?
Probaj z alkoholom.
crxdelsol je napisal/-a:ales66 je napisal/-a:W3s7_S1D3 je napisal/-a:zanima me, kaj uporabljate za odstranjevanje smole z laka?
Probaj z alkoholom.
Ali pa z bencinom gre lepo.
Zanima me kaj uporabljate za platišča in kaj za mušice na avtu, rad bi samo 2 stvari ostalo samo powapam. Vzel bi večjo količino ker samo našpricam in zvapam nič ne čoham z gobico ponavadi.
crxdelsol je napisal/-a:Ja to, vrjetno je to samo za platišča nebo ok če bi še po avtu šprical tak da nekaj za avto še iz te trgovine če kdo kaj priporoča
Manfred je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Jaz pa iščem produkte od Meguiar, pa tudi nikjer nič. Baje njihovi produkti za usnje ne naredijo usnja svetlečega, ampak je lepo mat, CSF žal nima njihovega zastopstva..., pa tudi tista firma s katere se na forumu naroča group buy-e nima to kar iščem oz. ima en conditioner, ki sicer ni prva želja, a je "out of stock".
Pozdrav !
Poglej tukaj:
http://www.fematrade.si/ciscenje_in_nega.htm
crxdelsol je napisal/-a:Zanima me kaj uporabljate za platišča in kaj za mušice na avtu, rad bi samo 2 stvari ostalo samo powapam. Vzel bi večjo količino ker samo našpricam in zvapam nič ne čoham z gobico ponavadi.
crxdelsol je napisal/-a:Ok hvala za enkrat. lizard za svoj wap ne dobim posode za snowfoam...tak da bom še kr šprical z škropilnico ki napumpa bom pa vzel ta za platišča in eno za mrčes. poročam.
pinny je napisal/-a:Ob pranju z kakim dobrim šamponom, ter vsakokratni uporabi qd-ja, bo za odstranitev mrćesa dovolj že samo prej omenjeni avto šampon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov