Akumulator je VARTA Blue Dynamic 52Ah,koliko je star ne vem,ker to ni prvi lastnik avta rekel,ne vem ali se doliva v tega destilirana voda..
Multimetra nimam,bom pa zgleda mogel tudi njega nabavit.Ta je eden najcenejših digitalnih,piše pa da je za motorna kolesa -bo v redu tudi za avto zmerit?
Me pa res skrbi kaj bo z polnjenjem akumulatorja s polnilcem,kar sem opisal v prvem postu zgoraj!
Da pa bi bil akumulator čisto zanič skoraj ne verjamem... -ne vem ne vem,možno je pa vse... Res neverjetno da lučka non stop utripa pri DISCHARGED,pa da še ni prišla na LOW.Mislim pa da sem pravilno priklopil,ker nobene napake ne kaže...
Mogoče ne bi bila slaba ideja (mogoče je toliko globoko ispraznjen) da bi ga odšravfal in vzel ven,ter ga nesel v stanovanje ter ga priklopil da ga polnilec polni
preko izhoda na navadno elektriko 220V... Sploh pa sem se začudil,da tudi ta varijanta obstaja (razen klešč in polnjenja v avtu na 12V)
Tako da če kdo na hitro preleti navodila,da nisem kaj prav ravnal,na dan z besedo... ker trenutno ne morem niti prižgati avta,niti varnostne utripalke,senzor za daljinski se ugasne v kolikor ne pritisnem na varnostne utripalke,luč v kabini komajda sveti,res mora biti ali Fully Discharged ali pa da je zanič,kar skoraj ne verjamem...
Hvala vnaprej za pomoč