rupp je napisal/-a:Odločil sem se, da bom avto prodal. Ne zato ker bi bil slab avto - nasprotno a če se to dogaja po vrsti, sam pa se več ali manj vozim po avtocestah se bom še ubil
406 je napisal/-a:rupp je napisal/-a:Odločil sem se, da bom avto prodal. Ne zato ker bi bil slab avto - nasprotno a če se to dogaja po vrsti, sam pa se več ali manj vozim po avtocestah se bom še ubil
naj se nekdo drug raje ubije???????????
406 je napisal/-a:rupp je napisal/-a:Odločil sem se, da bom avto prodal. Ne zato ker bi bil slab avto - nasprotno a če se to dogaja po vrsti, sam pa se več ali manj vozim po avtocestah se bom še ubil
naj se nekdo drug raje ubije???????????
uros11 je napisal/-a:Purpeno napopaj noter.
uros11 je napisal/-a:Sicer pa hej, par let nazaj je veljalo, da ima vse, ni da ni, niti cena ni huda. Sedaj vedno bolj postaja jasno zakaj. Oprema se itak ne more primerjati z opremo v VW, Oplu itd. - razen po imenu. Seveda pa tega noben ni hotel priznati. Da se v usranem kmečkem golfu pelje boljše, da ima boljšo opremo in da takih felerjev nima - je pa drag. Važno je, da je cid poceni.
Polo78 je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Sicer pa hej, par let nazaj je veljalo, da ima vse, ni da ni, niti cena ni huda. Sedaj vedno bolj postaja jasno zakaj. Oprema se itak ne more primerjati z opremo v VW, Oplu itd. - razen po imenu. Seveda pa tega noben ni hotel priznati. Da se v usranem kmečkem golfu pelje boljše, da ima boljšo opremo in da takih felerjev nima - je pa drag. Važno je, da je cid poceni.
Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat, dejstvo je, da je bil ob prihodu na trg leta 2007 osnoven Ceed bolje opremljen od osnovnega Golfa. Pri bolje opremljenih različicah pa cena ni tako hudo narasla kot pri Golfu ali ostali konkurenci. Ko sem sam kupoval avto konec leta 2008, bi za podobno opremljenega in motoriziranega Golfa odštel reci-piši 8.000 eur več, enako za Civic-a, za ostalo konkurenco (Focus, Auris, Mazda3 itd.) pa nekje od 3500-5000 eur več. Toliko pa Golf ali pa Civic tudi nista boljša pa če sta zlata. Se je pa do danes marsikaj spremenilo, cene Ceedov so šle malce nerazumljivo gor, na drugi strani pa npr. za Golfe ponujajo lepe popuste (enako ali še bolj pri njegovih konkurentih) in predvsem konkurenca jih je prisilila v to, da imajo sedaj vsi VW-ji 4-letno jamstvo. In lastniki le teh se zato lahko samo zahvalite koncernu KIA-Hyundai!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov