sebaveh je napisal/-a:Ali je enomasni komplet možno dobiti tudi za Volvo s40/v40, letnik 2001 - 2004 z dizelsko D4192T3 (85 KW) motorjem? Zasnova motorja je drugače podobna kot na Lagunah?
Zaenkrat mi še vse deluje normalno, ampak toliko da vem če bo kdaj prišlo do tega...
sebaveh je napisal/-a:Ali je enomasni komplet možno dobiti tudi za Volvo s40/v40, letnik 2001 - 2004 z dizelsko D4192T3 (85 KW) motorjem? Zasnova motorja je drugače podobna kot na Lagunah?
Zaenkrat mi še vse deluje normalno, ampak toliko da vem če bo kdaj prišlo do tega...
damek1a je napisal/-a:Ko smo že pri tem. Kje se trenutno dobi najcenejši komplet - vztrajnik + sklopka za golf 5 1.9 tdi l. 2004 ?
MaRko81 je napisal/-a:Mam eno vprašanje...fotr ma meganaII 1,5dci letnik 2006, prvi lastnik, prevoženih 110.000km pa se včasih k prešaltaš, motor pa vse skup tako zatrese kot da se bo glih kar vse skup polomil, pa sklopka tud prime čist nakonc. A je to znak že kake okvare na menjalniku...pa a obstaja že za ta motor kit enomasnega vztrajnika + vse kar pripada zraven? Sm kr neki že tvojih postov prebrau...pa če je to vse res...ena velka jeba vse skuptud sam mam meganaII 1,5dci 2008 87.000km pa me nic kej to vse skup ne veseli
Hvala za kako informacijo!
hippo je napisal/-a:damek1a je napisal/-a:Ko smo že pri tem. Kje se trenutno dobi najcenejši komplet - vztrajnik + sklopka za golf 5 1.9 tdi l. 2004 ?
Tip motorja prosim.
damek1a je napisal/-a:hippo je napisal/-a:damek1a je napisal/-a:Ko smo že pri tem. Kje se trenutno dobi najcenejši komplet - vztrajnik + sklopka za golf 5 1.9 tdi l. 2004 ?
Tip motorja prosim.
BKC, 77kw
spektr je napisal/-a:Mene pa zanima za mazde 6, 2006 letnik (faceliftan model). A se tudi da menjat dvomasnega v enomasni. Slišal sem da ne. Pa dvomasni je drag ko pes...
hippo je napisal/-a:MaRko81 je napisal/-a:Mam eno vprašanje...fotr ma meganaII 1,5dci letnik 2006, prvi lastnik, prevoženih 110.000km pa se včasih k prešaltaš, motor pa vse skup tako zatrese kot da se bo glih kar vse skup polomil, pa sklopka tud prime čist nakonc. A je to znak že kake okvare na menjalniku...pa a obstaja že za ta motor kit enomasnega vztrajnika + vse kar pripada zraven? Sm kr neki že tvojih postov prebrau...pa če je to vse res...ena velka jeba vse skuptud sam mam meganaII 1,5dci 2008 87.000km pa me nic kej to vse skup ne veseli
Hvala za kako informacijo!
Vsaj moč ali pa tip motorja prosim. To so osnovne informacije.
Po forumu brska: smirko in 7 gostov