B|ind je napisal/-a:Jutri pa končno nove gume ! In polnenje klime..upam da je klima res samo prazna in da ne pušča kjeČeprav glede na to da je bila res popolnoma prazna sumim da bi znalo nekje puščat..will see.
mito155 je napisal/-a:silikonske cevi pa kar dej gor. Prvo zaradi tega ker so mnogo boljše kot klasične gumijaste - se ne raztejajo, ne otrdijo, ne pokajo.. skratka top produkt, plus zgledajo mnogo bolje.
B|ind je napisal/-a:oz. Obe cevi za klimo so 500eur, se neda menjati samo ene.
Sem na vezi s furbyem ja. Zavarit bo treba..problem je pa v tem ker je treba razdred sprednji konec
da prideš do cevi da jo vzameš dol ker na mestu se nesme varit ker je varjenje menda prevroče.
maniaxxx je napisal/-a:Moje sožalje Blind ampak zdaj vem, zakaj ta corsa tako dolgo ni bila prodana....ne razumem kako so lahko eni taki p*****, da prodajo avto v takem stanju pol majo pa še tak jebivetrski odnos...Upam, da vse čim ceneje porihtaš.
nevermind je napisal/-a:A to je od onega, ki ima M3-ko?
maniaxxx je napisal/-a:Moje sožalje Blind ampak zdaj vem, zakaj ta corsa tako dolgo ni bila prodana....ne razumem kako so lahko eni taki p*****, da prodajo avto v takem stanju pol majo pa še tak jebivetrski odnos...Upam, da vse čim ceneje porihtaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov