Verjamem ja ampak tam v temi o polotu 1.2 TSI so trdili da ima pri hitrosti okoli 150km/h porabo 6,7l/100kmNejcZ je napisal/-a:To je čist normalna poraba za tako vožnjo.
Renault VG je napisal/-a:Verjamem ja ampak tam v temi o polotu 1.2 TSI so trdili da ima pri hitrosti okoli 150km/h porabo 6,7l/100kmNejcZ je napisal/-a:To je čist normalna poraba za tako vožnjo.
Končno nekdo ugotovil.Mislim da je čas da povem da sem STAR 13 LET~toMmy~ je napisal/-a:Kdo je pa vozil, če ste "vi" šli v Lj?
Renault VG je napisal/-a:Verjamem ja ampak tam v temi o polotu 1.2 TSI so trdili da ima pri hitrosti okoli 150km/h porabo 6,7l/100kmNejcZ je napisal/-a:To je čist normalna poraba za tako vožnjo.
Renault VG je napisal/-a:Končno nekdo ugotovil. Mislim da je čas da povem da sem STAR 13 LET.Upam da to ni proti pravilom foruma.
nevermind je napisal/-a:Boljše da nisi to napisal, ker ti bodo zdaj takoj tisto značko pripopali.
Hvala za razumevanje.MacTron je napisal/-a:off: Glede koncne ugotovitve je bilo marsikomu jasno (besedno), vendar pa glede na to, da so se v zgodivini a.com-a nekateri taksni nadobudnezi npr: viewtopic.php?f=7&t=65588 ze veckrat lastili (kljub svojim letom) vozila z besedami - moj in ne nas je bilo lepo od tebe, da si se vsaj potrudil pri izrazanju. Proti pravilom glede let nisi (v ZDA bi moral imeti omejen dostop - kar se tice registracije), vendar pa si nekako navzkriz s tem kotickom, kajti podnaslov je "predstavitev svojega konjicka" (v to spada tudi Laguna) vendar naj ti bo. Dovolim.
Stvari o katerih nisem prepričan raje ne bom pisal.Sem se pa prijavil na ta forum zato ker me že od malega zanimajo avtomobili in si želim či več izvedeti o njih.Vse moje trditve so povezane s pogovor s starejšimi ali pa prebranim v revijah,internetu...Še enkrat upam da ne zamerite.MacTron je napisal/-a:Ne bo je (se) dobil (niti je ne mora; dobi lahko le tekstovno oznako), ker zaenkrat se giba v normalni smeri. Ko pa bo enkrat prekoracil mejo z nekonstruktivnim in nekredibilnim (normalno so s tem povezani doloceni koticki - letne ter lastne izkusnje), potem pa definitivno ze zaradi ostalih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov