Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Re: Renault Clio 1.2 16v Expression

Napisal/-a NejcZ To dec 28, 2010 9:45 am

To je čist normalna poraba za tako vožnjo.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG To dec 28, 2010 9:49 am

NejcZ je napisal/-a:To je čist normalna poraba za tako vožnjo.
Verjamem ja ampak tam v temi o polotu 1.2 TSI so trdili da ima pri hitrosti okoli 150km/h porabo 6,7l/100km

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m To dec 28, 2010 9:32 pm

Renault VG je napisal/-a:
Verjamem ja ampak tam v temi o polotu 1.2 TSI so trdili da ima pri hitrosti okoli 150km/h porabo 6,7l/100km

Pa si ti že kdaj videl kako velike buče prodajajo taki na tržnici? :lol:
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward To dec 28, 2010 10:07 pm

niso pa povedli kolko kaže poraba da ga pritišči do 150km/h. pol ko pa spusti gas da pada pa je poraba 6.7 ja :DDD
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe jan 07, 2011 2:50 pm

Kdo je pa vozil, če ste "vi" šli v Lj? Drugače dvomim, da je bilo pospeševanje res "na polno", verjetno ne bi tega trdil, če bi videl kakšen štart s poštarskim kombijem! :D =P

Škoda res, da ni TCe, mu pa paše bela barva. Feltne se pa tudi aftermarket najdejo lepe, malo poglej v tej smeri.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Pe jan 07, 2011 3:03 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Kdo je pa vozil, če ste "vi" šli v Lj?
Končno nekdo ugotovil.Mislim da je čas da povem da sem STAR 13 LET ;) .Upam da to ni proti pravilom foruma.Kar se felten tiče pa,če bomo dobili tiste feltne če ne pa bo Clio ostal na teh gumah(vsaj dokler ga jaz ne dobim :twisted: ).

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jan 07, 2011 6:59 pm

Boljše da nisi to napisal, ker ti bodo zdaj takoj tisto značko pripopali.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So jan 08, 2011 10:42 am

Renault VG je napisal/-a:

verjetno je cesta visela navzdol ko so merili.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jan 08, 2011 12:24 pm

Renault VG je napisal/-a:Končno nekdo ugotovil. Mislim da je čas da povem da sem STAR 13 LET ;).Upam da to ni proti pravilom foruma.

off: Glede koncne ugotovitve je bilo marsikomu jasno (besedno), vendar pa glede na to, da so se v zgodivini a.com-a nekateri taksni nadobudnezi npr: viewtopic.php?f=7&t=65588 ze veckrat lastili (kljub svojim letom) vozila z besedami - moj in ne nas je bilo lepo od tebe, da si se vsaj potrudil pri izrazanju. Proti pravilom glede let nisi (v ZDA bi moral imeti omejen dostop - kar se tice registracije), vendar pa si nekako navzkriz s tem kotickom, kajti podnaslov je "predstavitev svojega konjicka" (v to spada tudi Laguna) vendar naj ti bo. Dovolim.

nevermind je napisal/-a:Boljše da nisi to napisal, ker ti bodo zdaj takoj tisto značko pripopali.

Ne bo je (se) dobil (niti je ne mora; dobi lahko le tekstovno oznako), ker zaenkrat se giba v normalni smeri. Ko pa bo enkrat prekoracil mejo z nekonstruktivnim in nekredibilnim (normalno so s tem povezani doloceni koticki - letne ter lastne izkusnje), potem pa definitivno ze zaradi ostalih.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So jan 08, 2011 1:11 pm

MacTron je napisal/-a:off: Glede koncne ugotovitve je bilo marsikomu jasno (besedno), vendar pa glede na to, da so se v zgodivini a.com-a nekateri taksni nadobudnezi npr: viewtopic.php?f=7&t=65588 ze veckrat lastili (kljub svojim letom) vozila z besedami - moj in ne nas je bilo lepo od tebe, da si se vsaj potrudil pri izrazanju. Proti pravilom glede let nisi (v ZDA bi moral imeti omejen dostop - kar se tice registracije), vendar pa si nekako navzkriz s tem kotickom, kajti podnaslov je "predstavitev svojega konjicka" (v to spada tudi Laguna) vendar naj ti bo. Dovolim.
Hvala za razumevanje.
MacTron je napisal/-a:Ne bo je (se) dobil (niti je ne mora; dobi lahko le tekstovno oznako), ker zaenkrat se giba v normalni smeri. Ko pa bo enkrat prekoracil mejo z nekonstruktivnim in nekredibilnim (normalno so s tem povezani doloceni koticki - letne ter lastne izkusnje), potem pa definitivno ze zaradi ostalih.
Stvari o katerih nisem prepričan raje ne bom pisal.Sem se pa prijavil na ta forum zato ker me že od malega zanimajo avtomobili in si želim či več izvedeti o njih.Vse moje trditve so povezane s pogovor s starejšimi ali pa prebranim v revijah,internetu...Še enkrat upam da ne zamerite.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov