Nisem ravno sveži lastnik avtomobila sem pa pripravil nekaj podatkov na željo nekaterih forumašev

. Avto je bil narejen leta 1998. Poganja ga V6 konjenica z 194 konji. Avto poznajo na Peugeotu Vič saj je bil redno servisiran v njihovi delavnici. Sicer nisem ljubitelj Peugeot vozil vendar ta mi je bil od nekdaj všeč zato sem se odločil za nakup. Prepričala me je ohranjenost, redno overjena servisna knjiga, malo kilometrov, ter moč in udobje vozila. V avto sem vgradil tudi plinsko inštalacijo poljskega proizvajalca AG z Hanna šobami. Razmerje moči in poraba se po občutku sodeč in prvih meritvah ni spremenila. Dal sem si tudi preobleči volan in prestavno ročico v pravo usnje. Prvotno se je že začelo obrabljati kar me je zelo motilo. Prav tako ni delal sovoznikov el. pomik sedeža kar sem z novim stikalom uredil. Veliko me sprašujejo kako je s porabo. No informacija je sledeča in 100% pravila iz prve roke.
Lepa vožnja po omejitvah 90-120km/h "relacijska" 8,5-9 litrov z bencinom 13,3€/100km s plinom 7,2€. To je bolj redkost, ker nima veliko relacijskih voženj oz. če jih že imam se ne vozim tako počasi.
Srednja vožnja 130-160km/h oz. pretežno po mestu 10-12 litrov z bencinom 17,7€/100km s plinom 9,6€. To je vsakdanjik, ker se veliko vozim po in okoli mesta ali se čez vikend zapeljem proti Beli krajini.
Ekstremi vožnja 160 km/h naprej od 12 do 15 litrov. To je redkost ampak se zgodi.
Toliko zaenkrat. Če bi kdo kaj dodal oz. vprašal sem na voljo.