INFINITI je napisal/-a:SIcer OIT, ampak drugače veš da je to na dizlu zaradi načina delovanja nesmiselna montaža?
gogo1 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:SIcer OIT, ampak drugače veš da je to na dizlu zaradi načina delovanja nesmiselna montaža?
zakaj ze??
Steinkauz je napisal/-a:In zvok ne bo isti kot na bencinarju.
gogo1 je napisal/-a:sem zmontiru, tak da zadeva deluje...zaenkart nimam nobenih pripomb, le montaza je mal huda....moreš podret pol avta
lizard je napisal/-a:gogo1 je napisal/-a:sem zmontiru, tak da zadeva deluje...zaenkart nimam nobenih pripomb, le montaza je mal huda....moreš podret pol avta
Ja seveda da deluje, le efekta ni nobenega.
gogo1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:gogo1 je napisal/-a:sem zmontiru, tak da zadeva deluje...zaenkart nimam nobenih pripomb, le montaza je mal huda....moreš podret pol avta
ja saj kaj je pa pei bencinarju drugače, oba pihata..to je pa cilj vsakega ki ga montira...tak jst mislim
INFINITI je napisal/-a:gogo1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:gogo1 je napisal/-a:sem zmontiru, tak da zadeva deluje...zaenkart nimam nobenih pripomb, le montaza je mal huda....moreš podret pol avta
ja saj kaj je pa pei bencinarju drugače, oba pihata..to je pa cilj vsakega ki ga montira...tak jst mislim
Se motiš - pri bencinarju je še kako kaj drugega smisel kot pa pihanje
abbe je napisal/-a:pr dizlu ma zmeraj isti zvok in se koj vid da je zvok umeten ,pr bencinraju pa zvok spreminja glede na to pri kaki obremenitvi gas spustis,in tm se poj slis uni pravi zvok ki ga da ventil od sebe...pa se pr bencinarjuma vlogo razbremenitve,medtem ko pri dizlu nima nobene vloge zato je tut zvok tak kot je..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost