Kot že sam naslov teme pove,sem se odločil za nekaj nevsakdanjega in nekaj kar ni ravno vsakdanji pojav na naših in tudi drugih tujih cestah...
Predelal oziroma polepšal bom VW Caddy letnik 2006 1.9 TDI.
Torej...Ker sem že v preteklosti kot se spomnete na podoben način predelal takratno Opel vectro in kasneje Novega Clia in ker je to žilico težko izbrisat sem se odločil,da dostavnika vzamem iz podjetja ven,ga uporabljam za svoje osebne namene in ga malo nardim bolja zanimivega oziroma nevsakdanjega..
Govora je o VW Caddyu,letnik 2006 1.9 TDI
Avto sem za začetek čipiral na nekje zdravih 135 kojničkov,kar ga je naredilo zelo zelo poskočnega in hitrega.Za dostavnika morda celo preveč

-Trenutno imam naročene prednje original Xenon luči od Tourana,ki direktno pašejo tudi na Caddya in katere predvidevam da pridejo nekje do konca tega tedna.
-Avto bom prizemljil,predvidoma z Gewindami,katere se pa še odločam o nakupu in nasploh o izbiri kvalitetnih. Nekako mislim na KW.
-Feltne bodo skoraj 100% tiste znamenite Audi A8 style.
-In pa predvsem Clean look (brez značk,napisov..)
-Odbijače bom pustil v sivi barvi,ker mi je tako najbolj všeč in zaradi tega da nebo preveč potem vse srebrno...
Nekako bo to to kar se zunanjosti tiče...morda kakšna malenkost še ampak nič posebnega...
Ker pa sem že od nekdaj nor na Akustiko sem notranjost dodobra preuredil v en tak mali akustični center kvalitetnih komponent..ker nimam rad nekih extremov,so panele ostale originalne ostalo pa je podrejeno dobremu zvoku saj caddy kot sam je zelo akustičen a nažalost zelo plehen:):) zato so bile potrebne velike zafrkancije z izolacijo in podobnimi rečmi..
-Torej avto je kompletno izoliran z Dynamat zvočno izolcijo (edino podn ni izoliran,ker nekako nisem čutil potrebe za to)
-Ker imam rad bolj old school variante in mi neke nove digitalne zadeve ne dišijo,sem nabavil "pravo" robo (za moje pojme in potrebe) in jo zmetal v avto.
-Avtoradio:
Pioneer DEH 9600 P
-Sprednji sistem:
DLS Nobelium 6.2
2-stezni sistem 16,5 cm ( 6,5")
-Ojačevalec za sistem:
Lanzar Optidrive 2200
-Subwoofer:
2 x Spl Dynamics PRO 15-D4
-Ojačevalec za wooferja:
Rockford Fosgate (točen model še dopišem
-akumulator
Varta Sylver dynamic 800 mA kratkostičnega toka
Zadeve so inštalirane diskretno in tako da se jih praktično ne vidi...edino Wooferja sta pač vidna zadaj,zapakirana v enojno škatlo in vezana na 1 ohm...ojačevalca sem skril zadaj v poden.
Zadeva je zelo zelo kvalitetna zahvaljujoč kvalitetnim komponentam in izolaciji...hkrati pa tudi extremno glasna:):)
Več slik sledi ko bo viden kakšen večji napredek.
Takšno je nekako stanje sedaj kar se tiče zunanjosti:

Takšen pa bo predvidoma končni izdelek predvidevam da nekje 15.3.2011

Pohvale in graje dobrodošle:)
lp.damchy