Doma smo parkirali nov strojček, ki mi pa tak kot je, ni všeč, sicer je pa super ohranjen...Zato ga hočemo malo polepšati in mu vliti malo ''športne duše''(kolikor se to pač da pri takem avtu.

Preden začnem naštevati pa naj še omenim, da sam nimam čisto nič izkušenj-le kar sem prebral po forumih- zato bo veliko vprašanj, ki so zelo ''noobish'' začetniška

Razmišljam pa v tej smeri:
-Nižanje avtomobila za cca 3cm z eibach PRO-SYSTEM amortizerji in vzmetmi (prosil, bi za mnenja in izkušnje s tem kompletom - in predvsem mnenja kako bi funkcioniralo na avtu (sama mehkoba, namreč nočem, da je avto po vgradnji pretrd -nimam pa izkušenj s tem kompletom in ne vem kako se obnašajo-prebral pa sem veliko, da so med boljšimi) + vgradnjo in optiko ter potrdilo bi rihtal pri Armotizrju - kakšne izkušnje in mnenja + zanima me približna cena takega posega)
-nova platišča in pnevmatike (tukaj, bi prosil za pomoč-če imate kakšen predlog prilimte link

-temnenje šip (če kdo pozna nekoga, ki jih kvalitetno lima, bi prosil za kontakt-pa tudi okvirne cene me zanimajo...barvo bi pa dal kako sinje modro, ali pa take kot jih imajo pri Mercedezu E klasi npr. ko so stekla v nekašni fancy ''aqua'' modri tinti

-menjava zadnjih luči (glej link) ( mogoče kdo pozna koga, ki jih prodaja tukaj v slo- drugače bo pa treba prek neta

http://autogpsdvds.com/index.php?route= ... duct_id=88
pa še nekaj stvari v notranjosti kot so npr.
-navi radio:
Sedaj:

Upam, da čimprej...po:

-menjava prestavne ročice: (original je zrabljena in grda

-vgradnja suba:
Vgrajujem pa tale Alpine sub v boxu in DD A2 ojačevalec:

V bližnji prihodnosti:
-menjava sedežev, dal bi usnjene noter(el. nastavljane sedežev)
P.s: glede na to, da ima mašino V6, meni je zvok zelo všeč, me zanima ali se, če bi zamenjal zadnji izpušni lonec, zvok kaj spremenil in bolj poudaril V6 zvok???
Vaša mnenja o moji zamisli za tale strojček so dobrodošla...
Hvala