beli angel je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Zakaj pa morš pred polcajem prtiskat na gas. Kokr jaz vem ti nima polcaj kej šart pod pokrovom motorja.
tu si se malo zmotu, policaj ima vso pravico zahtevat da odpreš pokrov motorja, in ti to moraš storit.
subi92 je napisal/-a:beli angel je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Zakaj pa morš pred polcajem prtiskat na gas. Kokr jaz vem ti nima polcaj kej šart pod pokrovom motorja.
tu si se malo zmotu, policaj ima vso pravico zahtevat da odpreš pokrov motorja, in ti to moraš storit.
Če se boš dokaj normalno obnašal sem prepričan da ti ne bo šel težit da odpri pokrov. Vsaj meni se to še ni zgodilo, to je meni skor tko kot da mi pregleda punco.
Drugač pa ko vidim da si BMW ljubitelj lahko povem zgodbo ko je kolega predelal prednji pokrov tako da ga je samo on lahko odpru pa še to nekje pod odbijačem - zajla. Tip je namontiru motor od 325(l.87) v registrirano 316-ko valda brez homologacije. V tem primeru pa ko bi policaj slišu tistih 6 ognjev spredi brez težav zahteva pregled v motor.
beli angel je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Zakaj pa morš pred polcajem prtiskat na gas. Kokr jaz vem ti nima polcaj kej šart pod pokrovom motorja.
nebivedu je napisal/-a:Kolikor jst vem če ti reče da odpreš havbo lahko komot policaju poveš da to lahko storijo le pooblaščeni mehaniki za ta tip avtomobila in da naj pripelje pooblaščenega serviserja - to isto lahko izjaviš tudi na tehničnem pregledu, kjer tipček sigurno ni dovolj usposobljen, da bi lahko po mašini od avta brskal. Če za moj avto še ni vedu na katerih kolesih ima ročno, potem nima kej tam iskat.
Vuso je napisal/-a:Ta sum je zanimiva zadeva ja.....
Ali bi znal kakšen pravnik oz. policist bolj natančno povedat kdaj dejansko obstaja tak sum in kaj to sploh je.ali je to popolnoma odvisno od policaja in je pojem SUM v teh primerih popolnoma brezpredmeten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov