Rad bi mel en športni filter, ko bi pol bila zelo glasna ¨mašina¨

vepar je napisal/-a:če ma megan isto mašino kot clio pejt v technoracing- tam majo od sprintfiltra karbonske filtre- muka k pr norcih.
jst mam 1.4 16v pa mi že kr armatura ropota tok muka. aja pa zlo pomaga če daš še en zadn lonc gor, pol pa trga
aja pa welcome na forum...
vepar je napisal/-a:če ma megan isto mašino kot clio pejt v technoracing- tam majo od sprintfiltra karbonske filtre- muka k pr norcih.
jst mam 1.4 16v pa mi že kr armatura ropota tok muka. aja pa zlo pomaga če daš še en zadn lonc gor, pol pa trga
aja pa welcome na forum...
vepar je napisal/-a:slike ni ker je iste oblike k originaln.
ta kd2 je isto karbonski sm s to razliko da ma okol ohišje da ga lohk v skor katerkol avto namontiraš(rabš samo ustrezno cev in prostor)
tukaj se prodaja en rabljen-ugodno,pa še zvok slišiš http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=21334
meganerulz je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:meganerulz je napisal/-a:a še ma kdo kak nasvet kaj naj kupim![]()
ops:
cliota
clio je premali avto za mene
meganerulz je napisal/-a:Renault Megane II 1.6 16V l. 2002
meganerulz je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:meganerulz je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:meganerulz je napisal/-a:a še ma kdo kak nasvet kaj naj kupim![]()
ops:
cliota
clio je premali avto za mene
A si ful debeu? :P
ne , ampak clio mi ni všečmegane mi je pa ful všeč
ops:
jurk je napisal/-a:meganerulz je napisal/-a:Renault Megane II 1.6 16V l. 2002
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov