jst mam sicer več izkušenj z w169 kot starim modelom pa vendar
tudi z starim modelom smo se kar preigrali, in visoko težišče no problem
kar se tiče kota volana- meni pri mojem popolnoma odgovarja- ni lepšega kot da maš lahko ''skoraj pravilno'' držo volana, če pa voziš z eno roko na vrhu volana, pa jo imaš lahko še malce skrčeno, kar ti da tudi v tem primeru dober reakcijski čas- pri Cliu (2002 popolnoma obratno, in ko se vsedem vanj se mi zdi kot da ni nič usmerjeno proti vozniku ampak vse nekam v nebo)
menjalnik je vsaj pri novem tip top- popolnoma brez zatikanja, in hitro prestavljanje
voznikov zic ima nastavljiv naklon sedalnega dela, tako se sedi odlično, kar pa za sovoznikovega ne morem reči- sem predolg, im me dvojno dno moti
zadaj ima za svojo velikost (je 20cm krajši od clia) ogromno prostora
drugače pa se je zadnič v mojega vsedel znanec, ki ima po moje okrog 215 cm- zraven se počutim pritlikavca (187cm)

ops: - pa je mel popolnoma dovolj placa- izjavu je, da je placa skor tolk kot v volvotu (vozi se z S80)- kar je blo sigurno pretiravanje, pa vseeno
kar se tiče pa tegale 210
smo ga s podobnim sral v umagu (lani)(mense zdi da je bil 190- nism šur- esp je mlel do 130)- vstavu policaj ob pol 5. zjutri :'' Utakmica F1 če biti sutra u Barceloni, i ne tu u Umagu''
držu se je ceste ko hudič, vendar ti da tud elektronka vedet do kam zmore
ene par kolegov je mel 140- v najemu
so bli več al mn ful zadovoljni, sam s servisom ne
lp