Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Nova OPEL Astra TwinTop - Uradno!

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jul 31, 2005 8:42 pm

Končno so na razpolago krasne uradne fotografije zadnjega izmed CCjev. Meni je najlepši. Videli ga bomo lahko na IAA v Frankfurtu:

Lp,
don CONSIGLIO
Priponke
astracc2.jpg
astracc3.jpg
astracc1.jpg
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Ne jul 31, 2005 8:43 pm

noro :shock:

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MedoEdo Ne jul 31, 2005 8:47 pm

don ....s tem postom pa si mi polepšal dan :) resnično...prelepa je :D :shock:

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Ne jul 31, 2005 8:49 pm

Zelo zelo lepa je...
Takoj za imet...

Huda :twisted:
lp Peter

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jul 31, 2005 8:50 pm

MedoEdo je napisal/-a:don ....s tem postom pa si mi polepšal dan :) resnično...prelepa je :D :shock:

Pa tako malo je treba... :roll: :lol: :lol: :lol:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 31, 2005 8:54 pm

sexy :twisted:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne jul 31, 2005 9:19 pm

Prekrasna je, tudi meni najlepsa v klasi, ni pa zadnja. Prihaja se konkurent, ki pa mene oblikovno ni preprical, sploh, ker mi zadek vlece an neko japonsko-korejsko-amerisko mesanico in ne ohranja VWjeve oblikovne konzervativnosti.

Slika

RJUHAR!

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... olf+cabrio
Zadnjič spremenil Rjuhar, dne Ne jul 31, 2005 9:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne jul 31, 2005 9:20 pm

oooo.... tridelna zložljiva streha.... definitivno nič prtlažnika + visoka rit :P :P !

drugač pa.... če je slikica zadost majhna, mi z zadnje strani na brzino zgleda, ko Pug 307 s srebrno lajšto čez prtlažnik :twisted: :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jul 31, 2005 10:00 pm

UUU res je lep in eleganten - krasno
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jul 31, 2005 10:03 pm

lepa,lepa. :)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po avg 01, 2005 6:11 am

drugmirko je napisal/-a:oooo.... tridelna zložljiva streha.... definitivno nič prtlažnika + visoka rit :P :P !

cakaj, cakaj...a ni poanta tridelne strehe ravno v nasprotju tega, kar si napisal? :?
na prvi sliki (upam, da je ena cudna perspektivo mel fotograf) mi narec rit zgleda precej visoka :o

iz te nove generacije se vedno najbolj cakam tega:

Slika
Slika
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po avg 01, 2005 6:49 am

dobek je napisal/-a:
drugmirko je napisal/-a:oooo.... tridelna zložljiva streha.... definitivno nič prtlažnika + visoka rit :P :P !

cakaj, cakaj...a ni poanta tridelne strehe ravno v nasprotju tega, kar si napisal?

440 litrov prtljaznega prostora v coupe in vec kot 200 litrov v cabrio varianti.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Po avg 01, 2005 7:07 am

Rjuhar je napisal/-a:440 litrov prtljaznega prostora v coupe in vec kot 200 litrov v cabrio varianti.

saj zato ravno se mi je zdelo cudno :|
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po avg 01, 2005 8:11 am

Tole je pa men najlepši CC :) Ki mi nasploh niso preveč všeč ampak... Mmm... :)
Slika

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po avg 01, 2005 9:03 am

Eazy-O je napisal/-a:Tole je pa men najlepši CC :) Ki mi nasploh niso preveč všeč ampak... Mmm... :)

da da

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po avg 01, 2005 11:46 am

Rjuhar je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:

cakaj, cakaj...a ni poanta tridelne strehe ravno v nasprotju tega, kar si napisal?

440 litrov prtljaznega prostora v coupe in vec kot 200 litrov v cabrio varianti.

hja... že dvodelna streha je, ko se zloži, debela ko satan! vsak segment vzame svojih 30 cm... vsej 30 cm, mogoče tudi več! če pa maš tri take kose za zložit... 8) . je pa res, da mehanizem v treh kosih krajši, vendar po moje ne tolko, kolikor je vse skupej debelejše, ker ma poleg ukrivljenosti same strehe še dodaten mehanizem za zlaganje!
to seveda za sabo potegne zelo visoko rit... kar je tudi lepo videt na tej veliki sliki notranjosti:

http://tinypic.com/9qjj9s.jpg

....zadnji vzglavniki praktično niso nič višji od zadka! zdej... al zadaj sediš v grozoviti lukni in ti ven gleda samo glava nad nosom, al so pa boki in rit zelooo visoki :P ! da so boki kr visoki, je videt tudi na vzglavnikih sprednjega zica... tud ta nič kaj preveč ne štrli ven :D .

to so moja skromna opažanja :mrgreen: ! je pa še ena, čisto praktična razlaga za to, da se vam rit ne zdi visoka in da je prtlažnik zelo velik! za to sem zvedel glihkar... tale Astrica TwinTop ni narejena na navadni Astri ampak na Astri karavan! kar pomeni hudooo dolgo podvozje na kerem lahko z dolžino optično prikriješ zelo visoko rit in imaš še zmerej zadost prtlažnika :P ! verjemte mi, trodelna trda streha si kr vzame svojga placa...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Po avg 01, 2005 11:52 am

mirkec, mirkec...
poglej kot sedezev zadnjih :o ima da not pades, pa te potem voznik po kavalirsko za roko ven potegne :lol:
(mogoce pa je kje nalepka, podobna tisti iz audija TT - vstop dovoljen do 1.5m visine :P )

drugace pa, nikakor ne najdem, ampak sem nekje nasel ene animirane gife, kako se strehe zlagajo. in sicer se je dvodelna zlozla v horizontalo (zamisli kot = ), tridelna pa v vertikalo (zamisli kot III). zdaj, kolikor je na tem res, ne upam trdit, ampak je bilo lutkano za videt, sploh ko se je tridelna zlozla v podoben prostor kot se mehke strehe zlozijo..
SlikaSlika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po avg 01, 2005 12:09 pm

ni slabo ;) ampk megane CC mi j eše zmeri bol všeč ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po avg 01, 2005 12:23 pm

dobek je napisal/-a:mirkec, mirkec...
poglej kot sedezev zadnjih :o ima da not pades, pa te potem voznik po kavalirsko za roko ven potegne :lol: (mogoce pa je kje nalepka, podobna tisti iz audija TT - vstop dovoljen do 1.5m visine :P )
drugace pa, nikakor ne najdem, ampak sem nekje nasel ene animirane gife, kako se strehe zlagajo. in sicer se je dvodelna zlozla v horizontalo (zamisli kot = ), tridelna pa v vertikalo (zamisli kot III). zdaj, kolikor je na tem res, ne upam trdit, ampak je bilo lutkano za videt, sploh ko se je tridelna zlozla v podoben prostor kot se mehke strehe zlozijo..

e, vidiš... jaz tudi iščem te/take sikice in gife :P . se spomnem... mislim, da je Karmann nekomu, na enem prototipu naredu tridelno zložljivo streho... je blo slik in filmov kak se zadeva zlaga, pa še šipe so se rotirale v procesu, da bi blo vseskup tanjše... ampak, one je bil v zloženem stanju tak prostorsko potraten, da sem sam debelo zinu! pa streha ni bla dolga, avto ni bil kak velikan... nekej takega ko Pug 206/307. spomnem se pa sam zato, ker so kmalu za tem na forumih začeli prodajat shope bemflove trojke cabrio s trdo tridelno streho! sem se takoj bunu....no way, da bi streho avta te dolžine zgazli v tisti zadek! bi prikolico rabu :mrgreen: sicer pa... napredek čuda dela in da nebom tej Astri krivice delal... sem glihkar prečital, da naj bi bla v osnovi sprojektirana iz nule in ne kot Megane/P307 razvita iz obtoječega modela... nebivedu, mi je pa odkrito povedano razlaga z karavan verzijo trenutno bolj logična... za velikost prtlažnika in optični izgled bokov...

bomo vidli, sej bodo kmalu dimenzije objavli :P !
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Hitri Fredl
Nov uporabnik

Napisal/-a Hitri Fredl Po avg 01, 2005 12:40 pm

rok46 je napisal/-a:ni slabo ;) ampk megane CC mi j eše zmeri bol všeč ;)

LP

Jez menim isto
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov