Kot že naslov pove me zanimajo avtošole predvsem v Ljubljani (ker tam študira

Hvala
LP
Borcix
Leprotto je napisal/-a:Avtošola Evropa na Tržaški: http://www.avtosola-evropa.si.
Sicer ne vem, katere avte imajo zdaj ampak eno leto nazaj so imel še dizla corso, bencinarja punta & clia.
mevden je napisal/-a:jst ti tko povem. ne izbrat avtosole k ma uro ze pod 3000 sit. ker mi smo zbiral najcenejso avtosolo za sestro, smo najdl eno za 2800 sit, mi ful veseli. kao pocen. a do zdej je mela pr njih ze 70 ur voznje in ze 4x padla glavno. tko da najcenej ni najbolsa varijanta. bols da placa 500 sit vec in bo mela pol manj ur. moje mnenje....sm pa delu v avtosoli IDEAL, in so res dobri. ce gres tja uprasi za instruktora Ivana...dobr instruktor, starejsi...v Fuzinah
MartinID je napisal/-a:ma, jst sm delal v avtošoli Nada.
mislm, da ni ful znana, ampak... v hotelu Lipa (pr Mercatorju v Dravljah) majo prostore, drgač pa tut pr Orto baru.
Za uro vožnje sm dal 2800, 28. ura je bla glavna in sm naredu, v prvo.
CPP na Roški pa itak... jst sm delal mal več kot 1 leto nazaj in so ble pole kr kul. Te današnje so pa ubitačne! Svašta, ej!
Uglavnem, ta avtošola je bla takrat daleč najcenejša kukr se spomnem, inštruktor je Milenko Blažić, vozu sm Golfa 4.
No, poleg tistih ur vožnje sm dobu še lekcije srbo-hrvaškega jezika.
BY_JOVICH je napisal/-a:No jst sm pa delu pr njenem bratu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov