borut007 je napisal/-a:Kupujem rabljen avto, pa me zanima kje in kdaj se po Sloveniji odvijajo kakšni sejmi rabljenih vozil.
Sam sem iz Ptuja in vem samo za sejem v nedeljo dopoldan v Slivnici (na Mb letališču).
Zato bi prosil, če lahko poveste kje in kdaj se še odvijajo kakšni sejmi po Sloveniji (predvsem z veliko in pestro ponudbo)!!!![]()
Zaželjeni so točni podatki o kraju dogajanja, če je možno tudi kakšni zemljevidi.![]()
Tnx.
Need_Power je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Kupujem rabljen avto, pa me zanima kje in kdaj se po Sloveniji odvijajo kakšni sejmi rabljenih vozil.
Sam sem iz Ptuja in vem samo za sejem v nedeljo dopoldan v Slivnici (na Mb letališču).
Zato bi prosil, če lahko poveste kje in kdaj se še odvijajo kakšni sejmi po Sloveniji (predvsem z veliko in pestro ponudbo)!!!![]()
Zaželjeni so točni podatki o kraju dogajanja, če je možno tudi kakšni zemljevidi.![]()
Tnx.
Močno odsvetujem nakup avta na avtosejmu, saj so v 90% naprodaj tam najmanj ohranjeni primerki. Jaz ti priporočam da spremljaš avto.net, mogoče še salomonov oglasnik, predvsem poglej da piše pri avtu nekaramboliran oz. nikoli karamboliran, prva barva, prvi lastnik, redno servisiran, in podobno.
Drugače pa sejem poteka tudi v Celju ob sobotah dopoldan na sejmišču.
LP
killah bee je napisal/-a:vzameš digitalca na sejem pa poslikaš unga k je res ohranjen pa predrag zate,
greš pogledat isti model za manj denarja in primerjaš fotke pa gledani avto
(no to bolj pride v poštev za motor) da vidiš če je vse na mestu
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov