Ko sva ga vprašala ali se da cena še kaj spustit, saj nama je tako rekel po telefonu nama je odgovoril, da jo raje proda kakšnem švercarju, kot bi jo spuščal in da je to njegova zadnja cena.
Kali je napisal/-a:No, jaz pa še vedno kupujem avto. Fiesta mi je absolutno premajahna (in zdaj povsem razumem, zakaj ste jo odsvetovali:), pola grem končno gledat danes. Sem pa vmes odkrila še novega opel corso (diesel 1,3, 75 konjskih moči) in bi ga lahko dobila celo malo ugodneje kot pola. Glede na to, da ste res pravi strokovnjaki, me zanima, zakaj bi se odločili vi? Torej: polo 1,4 TDI ali corsa 1,3 DI? V obeh primerih gre za nova vozila. Oplov prodajalec mi je rekel, da je pri polih problem to, da imajo "stare" motorje - in pojasnil, da to pomeni, da jih (razen luči) že vse od leta 2002 niso prenavljali ...
Imam pa še eno dilemo: opažam, da pri novih avtih skoraj prodajajo le še kolesa in volan, vse druge pa je treba doplačati. Če bi si omislila corso z opremo, kakršno želim (tj. avtomat. klima, potovalni računalnik in priklop za mp3) bi morala nanjo čakati kar pol leta. Polo, po drugi strani, vse to že ima. Zanima me, kaj mislite (pa lepo prosim ne smejte se mi), koliko so te stvari (oz. želje) pomembne, ko se odločaš za nakup novega avta? Se je smiselno sprijazniti, da recimo, naštetega ne bo imel samo zato, ker bi ga potem lahko dobila takoj? Ali pa vseeno raje vzeti pola, ker pač že ima vso to opremo? In btw, a še vedno tako zelo kradejo vw-je? Ima corsa kaj več možnosti, da se ji to ne zgodi?:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov