Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Matjaz
Novinec

dobre zenske in hitri avtomobili

Napisal/-a Matjaz To apr 15, 2003 8:27 pm

Morm povedat danasnjo izkusnjo, k si jo bom gotov res zapomnu. Uglavnem pelem za enmu rdecmu tipotam(2.0 16V) in se zacneva vkljucevat na avtocesto, in jest koj do konca po gasu. In tud tipo uspredej zacne prehitevat, jest se mu nalimam na rit. In takrat ze vidm da je zenska za volanom, se ona stopi po gasu in vkljuci 4 zmigovce jest ji pa pomezikam in takrat se ona po gasu. Valda jest za njo, in ga tko tisiva 200 po avtocest in se mal vec. Na koncu avtoceste se lepo zvrstiva v kolono in takoj ko je blo mozn spet naprej cez dvojno polno zacneva prehitevat. Ene prakrat je slo za las, adrenalin na visku in tud srcni utrip:) Pol pa prpelem za njo na semafor in se okol obrne pa res lusta punca, takrat mi je se bl zacel bit v prsih. In ga tko se naprej gonva ene 10km, pol sva se pa na zalost mogla ločt. Ugavnm tko me je zrajcala da bi jo sam ustavu pa *****.:) To morte dozivet se sploh ce je dobra zenska

Qwerty
Uporabnik

Re: dobre zenske in hitri avtomobili

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 8:51 pm

uau!!!

no, da jaz divjam pred ali pa za enim k mi je dobr, ob prvi priliki naredim barikado in povabim na pjaco. to sem ze 1x naredila, na relaciji Ljubljana Domžale: sva vozila k norca, v domzalah ga jaz ustavim. Sva šla na pijačo, ni tko dobr zgledu kot od daleč, sem pol ob pijaci zvedla da je sicer policaj, pa se porocen za povrh. :(

ampak, vazn da dogaja! - ker, samo jednom se zivi taj yebeni zivot

lp qwerty

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz To apr 15, 2003 9:01 pm

Sam pr men je blo to problem da sm mu se 2 frenda v avtu drgac bi ze mogoce sla:)
ce je ze 5 ur mem pa se kr nanjo mislm:)))

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To apr 15, 2003 9:04 pm

Dozivljaj in pol:)

LP,Sandi
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 9:04 pm

Matjaz je napisal/-a:Sam pr men je blo to problem da sm mu se 2 frenda v avtu drgac bi ze mogoce sla:)
ce je ze 5 ur mem pa se kr nanjo mislm:)))

obisci cimveckrat relacijo, ki je sicer nisi navedel, cimveckrat ob tej uri in na ta dan.

se to: danes se zivi hitro in zamujena priloznost ne vrne se nobena.

sicer pa to ni noben problem, ce si eno babo falil. jaz mam probleme: haubo moram strihat, ker so se prej bebci nanjo spravlal, pa tega nisem vedla... grrrrrrrrr

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To apr 15, 2003 9:41 pm

skoda da ni vec takih temperamentnih punck za volanom :wink:

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura To apr 15, 2003 9:44 pm

Zadnič sem imel podobno dogodivščino... po stari cesti lj-postojna.... tri punce v meganu cabrio, pa smo se malo dajali, žal na koncu ni zneslo za pijačo... še danes mi je žal :cry:
:wink:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 9:48 pm

ma, kaj vam je zal za take reci. boste pa za drugic vedli.

sam, kot receno, prav velik divjakinj ni na cesti, pa se vam to verjetn bl malkrat zgodi.

pa se namigec: puste nam, da vas kao premagamo na cesti, pol ste pa itak zmagal - vsaj za pjaco. ze v startu dobite kako piko vec. ;)

pa srecno pot.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura To apr 15, 2003 9:52 pm

hvala za nasvet :)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus To apr 15, 2003 9:55 pm

sam nam moskim je poraz ZELO tezko pozreti, vsaj kar se tega tice :P

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 9:56 pm

hum..men je pa vseeno ;)

pa itak ne dirkam prevec...ni $$ za plave, k so itak vedno bliz mene :D

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 9:59 pm

Jesus je napisal/-a:sam nam moskim je poraz ZELO tezko pozreti, vsaj kar se tega tice :P

a ne bi bla to v koncni fazi ZMAGA? ne bit tko kratkoviden, a kako se ze rece. en poraz na racun hude zmage - mislm ce so bejbe za volanom hude? hihi...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To apr 15, 2003 10:03 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:
ni $$ za plave, k so itak vedno bliz mene :D

Ja sma že 2, mater mene tak nadzorujejo, pa ko prekoračim za 5 km/h, eto jih izza GRMA!!!

Drugače pa bi rad enkrat doživel takšno izkušnjo, pa drink na koncu :twisted:

qwerty pazi se ko pridem v Lj :twisted: , kdo že plača pijačo :roll: zmagovalec??

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz To apr 15, 2003 10:05 pm

K si prepojen z adrenalinom je lahk se kej druzga kokr sam pijaca:)) Drgac je pa ze to dost.

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus To apr 15, 2003 10:06 pm

Qwerty je napisal/-a:
Jesus je napisal/-a:sam nam moskim je poraz ZELO tezko pozreti, vsaj kar se tega tice :P

a ne bi bla to v koncni fazi ZMAGA? ne bit tko kratkoviden, a kako se ze rece. en poraz na racun hude zmage - mislm ce so bejbe za volanom hude? hihi...

ja no, ce rata pol SMO ZMAGAL, drgac pa izpades LOSER, pa p :oops: onavadi je drugo

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 10:19 pm

BaSe je napisal/-a:

Ja sma že 2, mater mene tak nadzorujejo, pa ko prekoračim za 5 km/h, eto jih izza GRMA!!!

qwerty pazi se ko pridem v Lj :twisted: , kdo že plača pijačo :roll: zmagovalec??

sej pridem jaz v petek v MB (barvamo, pa ne j***a/pirhe...), tko da kar zacni sparat za pjaco ;)
v Lj pa se pazi modre rakete z dvema raufenkoma. (na kaj naj bom pa jaz pozorna v MB?)

Uporabniški avatar
Sota
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje ob Savi

Hitre bejbe

Napisal/-a Sota To apr 15, 2003 10:22 pm

... sam morš met pa že tud kr orng mašinco da take 2.0 bejbe loviš. Sem se ne dolg nazaj na LJ obvoznc z eno v R. Maganu 2.0 (mislm da; rumen, LJ tablce) devo proti Moravčam... pa matr de ga je kr prtisnla k sem na preehitevalnga zavil, pa sm mel 1.8T 150KM pod pokrovam... no sej k sem šel mimo pa sm jo vidu, mi ni blo nč preveč žal, da je nism že prej ujel :-)... mal adrenalinsk je blo pa vseen; sam pomislte pa kako ego trpi če maš enga 1.4 75 al pa 100KM pa gre kaka šiška mim kot za šalo (auč!)
VW Passat 20VT (1.6.2004 =>)
Slika Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Re: Hitre bejbe

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 10:25 pm

BritishSpirit je napisal/-a:... sam morš met pa že tud kr orng mašinco da take 2.0 bejbe loviš. Sem se ne dolg nazaj na LJ obvoznc z eno v R. Maganu 2.0 (mislm da; rumen, LJ tablce) devo proti Moravčam... pa matr de ga je kr prtisnla k sem na preehitevalnga zavil, pa sm mel 1.8T 150KM pod pokrovam... no sej k sem šel mimo pa sm jo vidu, mi ni blo nč preveč žal, da je nism že prej ujel :-)... mal adrenalinsk je blo pa vseen; sam pomislte pa kako ego trpi če maš enga 1.4 75 al pa 100KM pa gre kaka šiška mim kot za šalo (auč!)

okej okej, jaz ne vozim rumenga megana... ni ti blo za mano ne-zal... jaz mam plav avto...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 10:31 pm

sej si ga fajn prtisnla, k smo sli v CE, ko sm ti vzadi prsu ;) zame je nad 160 prenevarno, ko nimam centriranih gum (to se na unih feltnah), ko se je vse treslo ko pr norcih :D

sm sou pol kasnej 200 po stevcu nazaj domov (mam posnetek, bom dal na tablo), jebenti, k da bo zdej zdej avto razpadu :D

z 17" pa se nism probu...130max do zdej..obvoznica pa to..

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To apr 15, 2003 10:34 pm

Qwerty je napisal/-a:
BaSe je napisal/-a:

sej pridem jaz v petek v MB (barvamo, pa ne j***a/pirhe...), tko da kar zacni sparat za pjaco ;)
v Lj pa se pazi modre rakete z dvema raufenkoma. (na kaj naj bom pa jaz pozorna v MB?)

Bodi pozorna na Rdečo Corso z (baje) (pre)velikimi VALARI pa samo z enim raufankom :wink: :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov