Matjaz je napisal/-a:Sam pr men je blo to problem da sm mu se 2 frenda v avtu drgac bi ze mogoce sla:)
ce je ze 5 ur mem pa se kr nanjo mislm:)))
Qwerty je napisal/-a:Jesus je napisal/-a:sam nam moskim je poraz ZELO tezko pozreti, vsaj kar se tega tice :P
a ne bi bla to v koncni fazi ZMAGA? ne bit tko kratkoviden, a kako se ze rece. en poraz na racun hude zmage - mislm ce so bejbe za volanom hude? hihi...
BaSe je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:
ni $$ za plave, k so itak vedno bliz mene
Ja sma že 2, mater mene tak nadzorujejo, pa ko prekoračim za 5 km/h, eto jih izza GRMA!!!
Drugače pa bi rad enkrat doživel takšno izkušnjo, pa drink na koncu
qwerty pazi se ko pridem v Lj, kdo že plača pijačo
zmagovalec??
BritishSpirit je napisal/-a:... sam morš met pa že tud kr orng mašinco da take 2.0 bejbe loviš. Sem se ne dolg nazaj na LJ obvoznc z eno v R. Maganu 2.0 (mislm da; rumen, LJ tablce) devo proti Moravčam... pa matr de ga je kr prtisnla k sem na preehitevalnga zavil, pa sm mel 1.8T 150KM pod pokrovam... no sej k sem šel mimo pa sm jo vidu, mi ni blo nč preveč žal, da je nism že prej ujel... mal adrenalinsk je blo pa vseen; sam pomislte pa kako ego trpi če maš enga 1.4 75 al pa 100KM pa gre kaka šiška mim kot za šalo (auč!)
Qwerty je napisal/-a:BaSe je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:
ni $$ za plave, k so itak vedno bliz mene
Ja sma že 2, mater mene tak nadzorujejo, pa ko prekoračim za 5 km/h, eto jih izza GRMA!!!
Drugače pa bi rad enkrat doživel takšno izkušnjo, pa drink na koncu
qwerty pazi se ko pridem v Lj, kdo že plača pijačo
zmagovalec??
sej pridem jaz v petek v MB (barvamo, pa ne j***a/pirhe...), tko da kar zacni sparat za pjaco
v Lj pa se pazi modre rakete z dvema raufenkoma. (na kaj naj bom pa jaz pozorna v MB?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov