primy hvala!!
Sm bi mi bol prau pršlo v 1:1 formatu, k nebi prej razdiru števca pa original dol vleku in skeniru. Bi rajš prej bele prpravljene mel pa bi se pol lotu menjave!
Ojla.Bi pa jaz tudi vprasal nekaj glede tega.Stevec za kio pride,jaz ga imam poskenirano pa vse,ali bi mi ga kdo obdelal?
Sam ne vem kako naj ga spravim na internet?
mene pa neki zanima!za R19 sm naredu modre štavce(jih bom pol gor obesu) pa so ponoč za ken velik k....!!!! na kaj bi sprintov da bi ven dobil modro svetlobo ne pa zdj k mi svet kr nekam, pa oranžno pa plavo pa,... fora pa je da je za števcem oranžna plastika, ki pa je fiksna da drži števce.aja pa na folijo sm printov.
jst sem jih vcer za kolega naredu za golfa2!pa sem jih sam z neta dol potegnu pa mal predelu v PS pa eno lubico prlimu gor sprintu in to je to!izpadel pa je tkole
.:alex:. je napisal/-a:jst sem jih vcer za kolega naredu za golfa2!pa sem jih sam z neta dol potegnu pa mal predelu v PS pa eno lubico prlimu gor sprintu in to je to!izpadel pa je tkole
AHA,hvala alex,samo me še nekaj zanjima....
S kakimi dpi-ji moram tiskati da bo stvar 1:1,kaj bi moral zmodificirati,al si to misli da si ga naredim po svojem okusu?Na kaj bi pa sploh to sprintal?
Pa še to če keri ve,kako se vzame ven števec da bi vso stvar zmontiral...ve keri....