Dons sva se z Dmon-om odločila, da pogledava kako je sestavljen števec v mojem kliotu (big mistake) in da vidiva če se lahko oranžna barva zamenja s kakšno drugo!
Prvo sva se lotila mljon šraufov, ker nisva vedela kako priti do števca. Zgoraj je lahko saj odšraufaš zgornji del armaturke in jo daš dol (pri meni je bilo mau težje, ker imam kretensko napeljano kablovje za twiterje v armaturki, kar ni moje delo). Tam maš še dva šraufa, ki držita zgornji del števca. Hm števec se ne premika. Zgleda da ima še šraufe s spodnje strani! Samo kako do njih! Mau gledava in vidiva, da je spodnji del armaturke en največji kos plastike in če bi ga hotel umakniti moram odstraniti volan. To pa ne, zato odstranim plastiko okoli volana. zopet nič. Umaknem samo eno gobo. Odstranim še plastiko pod volanom in zagledam dva šraufa, ki bi lahko držala števec. Eden gre z lahkoto, drugemu je pa glava druge velikosti! WTF!
Jupi števec ni več pritrjen.Drži ga še zajla za hitrost in ceu kup kablov. Zajlo nekako staknem dol, kable pa ne! Lahko bi jih, sam bi zir še kaj zlomu! Pa še previdno moraš delati s števcem, ker je na drugi strani vsa povezava za žarnice na neki foliji, ki se lahko poškoduje! Torej števca nisva mogla odpreti, ampak sva videla da vsebuje neko glupo oranžno plastiko! Ker je bil že večer sva se odločila da moj avto nekako sestaviva nazaj preden ga punca vidi! Pri tem sem pa pozabil keri šraufi kam paešjo tko da mam zdaj en velik problem, ki ga nameravam jutr rešiti. He he pa še en šrauf je odveč!!!
Števcu je najtežje nazaj nataknt zajlo za hitrost, ko ti to rata in števec daš na svoje mesto, obrneš ključ in ugotoviš da ti števec za nivo olja ne dela, ker se je staknil kabl! he jovo na novo!
....
Rezultat:
- clio bo imel osvetlitev ORANŽNO

P.S.: če komu rata zamenjati barvo, prosim da mi to sporoči na e-mail: sved@siol.net