Rx-8 je napisal/-a:Športni zračni filtri precej izboljšajo zvok, pa tut moč motorja. Kakšni pa so negativni učinki tazga filtra?
Viper123 je napisal/-a:Rx-8 je napisal/-a:Športni zračni filtri precej izboljšajo zvok, pa tut moč motorja. Kakšni pa so negativni učinki tazga filtra?
Pozitivi:
- zvok
- življenska doba
Negativni:
- izguba moči ob neprimerni postavitvi
- večja občutljivost na vodo
Drugač pa use search! O tem je blo že velik, ampak res velik, govora!
Drugače pa ne pričakuj povečanja moči, ker ga ni (v 95%)! Prej izguba!
LP
monster_d je napisal/-a:Fora je pac u tem da je pol fitr zunaj in lahko vec kapljic vode zraven pride, kar pa v serijskega v skalo nemore!
cash mm je napisal/-a:noobie: jst sm pr cliotu od zadaj cist vse sneu dol;to je cev, ki gre do odprtine, kjer je luč, potem škatlo poleg baterije(ta škatljot je prazna noter in nima filtra), potem škatlo, kjer je zračni filter(to je blizu brisalcev, desni zgornji rob motorja), šele potem gre lahko una škatla, ki je čisto zadaj lahko ven-pismu, same škatleKo boš vse snel dol, za to rabiš torks ključ, ne vem točno katere velikosti, lahko pa se zapelješ do Avtoplusa zadaj, pa jih vprašaš, če ti odšraufajo, vsaj men so
![]()
Nakar sem cev (premer sem že pozabu)razrezal na več kosov, jih privaril pod kotom in jo tako speljal čist do spredaj, nato pa samo še gor pritrdiš filter(sem ga vzel pri A3M največjega.Pri strani samo še zavariš en nosilček in ga prišraufaš na uno luknjo, kjer je bil prej nosilec une črne cevi(če seveda vzameš ta nosilec dol) Cev sem pa dobil v Merkurju na Viču v Lj.Najbolje, da najprej cev nabaviš, šele potem filter. Sej, če me boš kej rabu, poklič Kuharja, k smo dostkrt skp pred Primorko al pa pr Jami, pa ti bom pokazu.Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov