Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

honda hr-v

Napisal/-a pilgrim Sr nov 16, 2005 5:54 pm

kolega je omenil, da bi kupil hondo hr-v. najprej sem mu rekel naj se zresni, saj je ta avto na zunaj nekaj takega, kot če bi peugeota 206 nategnil pravi terenec, recimo kak discovery. Potem pa sem ga šel gledat in spremenil mnenje, sploh sedaj, ko ga ponujajo za dobre 3,7M. in tudi test, pa ne samo eden, ampak še eden;

in še eden so mi dali misliti. Avto sploh ni slab. Ima - kakršnkoli že - 4x4, je visok, kar je dobro za robnike in sneg, pa slabo za težišče in stabilnost, ima dovolj prostora glede na skromne zunanje mere
specifikacija
in sploh - je honda, kar je velik +.

sorodni 4x4 suzuki ignis je sicer res pol milijona cenejši, pa tudi - po moje - večja štala.
tako kot piše v enem testu, ni to pravi 4x4 - no za offroad res ni, je pa po moje kar v redu, ko ti ne splužijo ulice - v zakup pač vzameš dražje gume (205/70-15), malo večjo porabo in malo bolj robustno delovanje.

Če ga bo kolega kupil, in sploh če ga bo dobil - novega - za ugodno ceno okrog 3,5M, bo dobro kupil, se mi zdi. Žena bi z njim uspešno - in varno prevažala dva otroka na plesne vaje in jezikovne tečaje.

Ima kdo kaj izkušenj s tem avtomobilom?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr nov 16, 2005 6:00 pm

KAR SE TICE HONDE KE TO ZELO DINAMICEN AVTO MOTORJI ZELO KVALITETNI.SAMA KONSTRUKCIJA AVTA JE DOBRA.JE PA TO BOLJ CESTNA RAZLICICA TERENCA .ZA OFFROAD MORAS IMETI KAKEGA PAJEROTA AL PIA RES DISCOVERIJA.SEJ LJUDJE VECINOMA KUPUJEJO TAK AVTO ZATO KER JE BOLJ VAREN.MI IMAMO DOMA PAJEROTA IN SMO ZELO ZADOVOLJNI ZNJIM

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr nov 16, 2005 6:17 pm

lušten avtoček... mene nekako ni navdušila notranjost.
LP
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr nov 16, 2005 6:58 pm

Izkušenj nimam, bo pa HR-V nedvomno moj naslednji avto-že vse splanirano,sam še mal financ bo treba nabrat... 8)

Aja, pa ko si omenil 15colke-pol predvidevam da namerava kupiti HR-Vja Grande,ne? Čeprov morm priznat da zgleda s spojlerjem, ki poleg 16col Alu felten spada pod Sport opremo, men osebno velik lepši-sam je pa po drugi strani zato tud okol pol miljončka dražji... :?

Kokrkol, pomoje ne bo nič zgrešil z nakupom :tomidelej:

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Če nov 17, 2005 8:35 am

ja sam te moram opozorit da morat pohitet če hoče novega dobit. Doma smo dober mesec nazaj kupoval terenca sicer cr-v ampak sem tud hrv pogledu, pa je prodajalc reku da jih je že zelo malo-avto so nehal izdelovat. Je pa tko za ta denar je res najbolši 8) go for it :!:

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe nov 18, 2005 7:05 am

Kolega ga je pred dvemi tedni nabavu pa je reku, da je dobil enga od tazadnih k so še v prodaji. Tko da moraš pohitet, če jih sploh še kje majo.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe nov 18, 2005 9:19 am

Ne se ozirat na une peke na AC :roll: :roll: se pa pač drugam gre iskat :D :D
Drgač pa nimaš z tema vtom kej falit, največji + je itak sama tehnika :D :D pokvart se res nima kej ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov