Pjebi mah kakšne letvice
ja škoda letvice kupovat in letvice homologirat pa dnar za njih stran metat
Hauba se predela,oz.podaljšatako kot sem ti razlagal en post prej,no da ti snopa luči ne zakriva preveč,še boljše nič,pol se pa zedeva homologira
Kontaktiraj tega tipa in ti bo pol vse zrihtal papirje ker ima pogodbo z lpp,js vam povem da je živa faca on ti zrihta skor vsako zadevo da se da homologirat kar se tiče zunanjega stylinga to je vse kakšni pragovi,predelani odbijači doma,doma narejene letvice za luči,izrezi na haubi,obrobe na blatnikih,bodykiti,predela ti tud kar hočeš (brez kakšnih šp.filtrov,izpuhov,temnjenih šip,...s tem pa nima opravka).
Js zdle predelujem oba odbijača,nardil bom na njih clean look in podaljšal jih bom zadnjega za 7 cm in sprednjega za cca 8-12 cm pa mi bo zrihtal papirje,pol haubo predelujem (podaljšujem čez luči + izrezi) in mi je že zrihtal papirje s podpisom in žigom od lpp

,pol za pragove mi je zrihtal papirje,za spojler za na streho mi bo zdle poslal papirje,za zadnja prtljažna vrata ko bom nardil clean look mi bo zrihtal papirje pa še za prestavitev tablice iz prtljažnih vrat na odbijač mi bo tud zrihtal papirje :P
Na papirje pa čakaš maksimum 7 dni,js sem jih dobil za haubo u 4 dneh od takrat ko sem ga poklical
U glavnem posluši me in ti ne bo žal,ker tipson je zakon
Svaka mu čast...
Njegov link:
http://www.kuhartrade.com/index.php?stran=1
Kuhartrade:
Tel: 041/265-650
Primož