Ta mi je pa res všeč. Tuning predvideva povečanje moči 2-litrskega TDIja na 176 KM, navor pa so pripeljali do 405 Nm. To pomeni 214 km/h in 8,3 s do 100 km/h. Ampak to ni nič. Dih jemajoč je IZGLED:
Res je lep - dobro da niso dali spet neke ful velike zračnike spredaj kakor so to naredili pri prejšnjemu kitu za leona - kolega ima nemalo problemov zaradi njihove(JE) površnosti
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Se strinjam zj z tem bodykitom je velik lepši sam men še zmer ne potegne sj bočna linija je lepa sam kot celota deluje avto kot kakšen enoprostorec :D
V salone preide konec septembra prodaja pa bo stekla naslednje leto tko so mi rekli v avtohiši
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ