sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
No odloču sem se da bom na škodi naredil malo generalko.
Do tega je prišlo, ker je pila vodo, celo 3X mi je zakuhala, in ko se ogreje ne vleče nikamor.
Tako da sem se lotil delat malo generalko in ker imam bolj malo znanja bi prosil, če mi lahko kdo pomaga. Kar se tiče delov ne bo problema itak pa majo v Lj. na odpadu ko hudiča teh avtov.
Vedite pa da delam to zaradi hobija.
čare je napisal/-a:sej sm ti že reku da so pr teh avtih glave problematične tko da poglej glavo da no počena pol jo dej brusit pa drugo dihtngo pa maš dost pa ko boš motor vrtel puše blokeri da ti jih ne bo ven porinl ker boš mogu pol še tesnila pod pušam menjat če že niso tud zanič slučajno sicer pa če praviš da avto ni registriran ne vem če se ti splača sploh kej rihtat ker dobiš drugo škodo dobro za 30 jurjev
sonček je napisal/-a:u iberture ušel
čare je napisal/-a:najmanj škode ki ti jo nrdi če motor uide u iberture je da zaraiba lahko ti pa tud kej raznese pa čez havbo zmeče pr nas naprimer je na busu motor u iberture ušel pa mu je košaro sklopke raznesl fedri so se pa u streho zapičl še dobr da se je to zgodil na dvorišču
Misak je napisal/-a:sonček je napisal/-a:u iberture ušel
Kaj si s tem mislu.
RedBull™ je napisal/-a:Ne,tisti iz leve strani je...
zdj se pa odloči...a bo debata o favoritki (btw - naslov teme si kopiral od enega uporabnika - mislim da liskota) pa povej,kaj ti ni jasno pa ti bo kdo pomagal,ne da bo zdaj govor o golfu
...v nasprotnem primeru bomo temo samo zbrisal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov