CitroBooster je napisal/-a:ja, si mi pomagal, gricko. jutri grem v akcijo.Jst mam sedaj xsaro, torej francoza, tko da mi mehkoba in lega na cesti nista tuja (PSA koncern, pač) Servisi približno vem, koliko koštajo, mislm pa da so vseno cenejši kot pri nemcih. (audi, vw, bmw...)
Avto mi je všeč in motor 1.8 s 16v sem mi zdi primer zame. zdej imam 1.4.Nisem pa divjak. veliko dam na udobje. Ce bi avtek tko k je treba, mu bom namenil še kakšne felgice in fedrčke..
(ampak brez spojlerjev in dodatne "šare") pa muzko tudi. Veš, sem gledal tut večje avte kot je bmw, pa se mi je zadnji trenutek zalomilo. Potem sem še enkrat prespal, pomislil trezno in potegnil ven, da z mojo štipendijo in honorarnim delom ne bi mogel vzdrževat 2.500 kubičnega bmw-ja. tko da, najlepša hvala za spodbudne besede.
LP
citro
CitroBooster je napisal/-a:ja, slide. ti se najbolj ves vso situacijo. Na tihem se zmer upam na BMW, ker je res avto tak, da kapo dol. Motorju bi se odpovedal le zaradi BMW-ja, če pa kupim recimo peugeota ali kej druzga, pa ne bi rad ostal potem brez motorja...Kljub temu, d sem bolj na "easy" voznik, bi tam pa tam zelo pogrešal neki bolj "udarnega" pa naj bo to avto ali pa dvokolesnik. Če bi se peljal z mojo suzi, bi vedu o čem govorim
zaenkrat še vse ostaja v zraku...ampak za vasak slučaj se raje prej pozanimam. Ampak če bo prej pomlad, bo fertik...Takrat sigurno ne bom prodal motorja.
LP
Citro
CitroBooster je napisal/-a:ja no, kako bo spomladi bom še videl. kakor koli, mal se bom prepustil toku dogodkov. zmer se zatika pri denarju in ce delam plane za naprej, me vedno unese. glede peugeota 406 skor nima nobenih bojazni, ker sem na francoze navajen. majo podbne finte.glede bmw-ja...money, money..motor se mi pa zdi škoda prodat pod ceno zdele pozim, pa sigurn mi bo na pomlad žal.
(statistika) vedno je pa dobrodošel kakšen predlog glede avtomobila.
LP
Citro
Gricko je napisal/-a:Ja jst bom še enkrat reku:
Z avtom sem zadovoljen in
Avto je FULLLLL mehak![]()
Če se hočeš pelat kot gospod, potem je to to!!!!
Za kej hitrejšga, pa je OBČUTNO premehak in kar plava po cesti!!!
Sploh z original gumami 185 /70 14!!!
Čeprov po kaki zje..bani cesti ,je bolje če ja mehak, kot trd, ker trd samo poskakuje!
PS: Kaki suzi??? (ta ime mi je od nekdaj všeč :P ):twisted: enkrat bi se mogli dobit tud vsi motoristi iz Foruma, da kakšno rečemo
CitroBooster je napisal/-a:hehe. moja suzi...ja, slucajno je ženskega spola, sicer pa ideja, da bi se motoristi s foruma srečali pred kakšno debato, dobra. V mojem primeru se govori o Suzukitu tl 1000 s, kar je omenil že slide. Problem je, če so ti všeč in avtomobili in motorji, le da pri slednjih le prevladuje strast. če pa pogledam racionalno, potem avto lahko postavim pred motocikel...ampak le, če gledam na to racionalno..
Zdele sem v fazi, ko me drži za kakšnim boljšim avtom. Ko pa sem že lih omenu spet avto...glede peugeota...406 coupe, čist informativno...ali se z njim enako udobno potuje, kot z navadnim?!
![]()
zanima me, ce se da na zadnji klopi človeško peljat (ker je sicer avto kr velik...)
LP
Citro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov