Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

povezava notranjih neonk

Napisal/-a hitri in drzni Sr avg 25, 2004 4:42 pm

zadnjic sm kupil 4 modre neonke za not plus razdelilec za vklop v vzigalnik(uno naprovo k si lohk z njo ptzges cigareto) zdej pa nevem kaj nej nardim krlahko vklopm sam dve naenkrat :cry: zdej pa me zanima ce lahko kako povezem po dve pa po dve dolzina pa ni ista ampak sta dve pa po dve enako dolgi in dve imata moznost utripanja z radijem a bi jih lahko kako povezal da mi bojo vse 4 delale naenkrat.aja pa kabli so mi ful kratki a se da kej okol tega narest

HVALA
LP
Zadnjič spremenil hitri in drzni, dne Sr avg 25, 2004 4:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Sr avg 25, 2004 4:49 pm

Razdri jih, dej skupi pluse pa minuse, iz akumulatorja si potegn plus, dej stikalo vmes, minuse dej na maso pa si zmagou. Tist z vzigalnikom je bedno.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Napisal/-a hitri in drzni Sr avg 25, 2004 4:57 pm

ej aves kje bi lohk kupu te stvari pa se neki a nebi blo nobene nevarnosti da kej zajebem avto al pa luci sej pr tem bi mi pomagu fotr k se s stromarstvom ukvarja ampak vseen ej a bi lohk kej neredu s tem kablom k je res ful kretek (ene pol metra) tko da nemore prit to prtlaznika aja pa se to prodajalc mi je reku da bi se lohk dale tud pod havbo ob motor pa med luci tm k je una raza za dovod zraka

HVALA
LP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr avg 25, 2004 10:12 pm

da so kabli prekratki ni problem,jih enostavno doštukaš z drugim daljšim kablom,in kot ti je že kolega prej reku,daš vse pluse skupaj,daš vse minuse skupaj,potem daš stikalo na plus,iz akumulatorja potegneš kabel za plus in kabel za minus,ter potem povežeš plus na plus in minus na minus.Tako ti bodo neonke delovale tudi ko bo auto ugasnjen.Če pa misliš vezat na radio potem bodo neonke delale samo takrat ko bo radio prižgan.
Da bi kej luči al pa radijo skuril pa se ni za bati.Samo plus pa minus nesmeš skupaj zvezat pa bo vse ok.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr avg 25, 2004 10:29 pm

Pravis da je fotr stromar? Zakaj potem nas sprasujes, ker tole ti pa vsak stromar skup sprav :? :?

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Napisal/-a hitri in drzni Če avg 26, 2004 9:06 am

ej a je mozno da se mi avto zazge pa da pol zarad neonk gledam kako avto gori :?

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Če avg 26, 2004 9:41 am

hitri in drzni je napisal/-a:ej a je mozno da se mi avto zazge pa da pol zarad neonk gledam kako avto gori :?

:?:
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če avg 26, 2004 9:44 am

hitri in drzni je napisal/-a:ej a je mozno da se mi avto zazge pa da pol zarad neonk gledam kako avto gori :?

Koliko sveck si upihnil letos?

...tlinajst...

:lol:

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Če avg 26, 2004 9:50 am

Vec moznosti je da se ti avto vzge kot pa doma hisa,ker je enosmerni tok veliko bolj nevaren kot izmenicni,lazje pride do preskoka iskre.Ker pa tuki ni posebne porabe se ti ni treba bati.Najlazje je ce vse skupi vezes na avtoradio,da se ti bo vse skupi ugasnilo ob izklopu motorja,je pa cedn ce potegnes se dodatni +(napajanje) preko stikala,ki ga pol lahko poljubno prizigas tud ce je motor ugasnjen.

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Če avg 26, 2004 10:20 am

habbich je napisal/-a:Pravis da je fotr stromar? Zakaj potem nas sprasujes, ker tole ti pa vsak stromar skup sprav :? :?

Ker sprašuje take neumnosti, da bi se mu fotr še en mesc smejal u faco :wink:

LP :hi

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če avg 26, 2004 11:23 am

Kako pa misliš priklopit na radio????? Dej mal poslikaj pa prilepi tu na forum kako slikco. Pa ne se zgovarjat da nimaš digitalca. :roll:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če avg 26, 2004 5:29 pm

Lej, js nimam pojma o elektriki. Pa sm si na avto zmonteru skupi 8 neonk. Plus je plus, minus je minus. Ce se tega drzis nimas kej falit. Ce bos pa kej narobe obrnu bos pa itak takoj opazu :P .
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če avg 26, 2004 5:35 pm

JOYride je napisal/-a:

Lej, js nimam pojma o elektriki. Pa sm si na avto zmonteru skupi 8 neonk. Plus je plus, minus je minus. Ce se tega drzis nimas kej falit. Ce bos pa kej narobe obrnu bos pa itak takoj opazu :P .

ja sej če dela pol sveti če pa ne dela pol se pa kadi :lol:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe avg 27, 2004 8:01 am

Hmm... Če se ti bo avto vžgal :lol: :lol: :lol:

Odvisno kako boš naredu an... Jst še nism nobenga zažgal ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 27, 2004 10:07 am

AHAHAHAHAHA :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry Pa fak jst nevem kdo je neumn jst al ti :cry :cry :cry :cry :cry

Lp PiLLLe

p.s a voznt znas tut al se bojis da ti bo guma odletela k si se vozu? :lol:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe avg 27, 2004 1:34 pm

PiLLLe je napisal/-a:

AHAHAHAHAHA :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry Pa fak jst nevem kdo je neumn jst al ti :cry :cry :cry :cry :cry

Lp PiLLLe

p.s a voznt znas tut al se bojis da ti bo guma odletela k si se vozu? :lol:

Js sicr ne vem kaj je tle tok smesnga, glede na to da se avto dejansko lohk uzge ce se prevec narobe s stromom igras... :roll:
SlikaSlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 27, 2004 1:49 pm

jah vi se smejete sam mojmu sosedu pa se je užgal zarad neonk oziroma nekih lučk k je meu u prtljažniku :(

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 27, 2004 6:59 pm

ej ce pa potegns en kabl pa das nanj varovalko kero kol nimas kj avta uzgat. Pa folk sj neonka ni reflektor da se greje al pa da velik toka pozre?!?!

lp PiLLLe
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov