Ali uporabljate visokotlacne cistilce, avtopralnice ...?
Ga je sploh priporocljivo uporabljat

lp
jery je napisal/-a:Mene nasplosno zanima kako perete svoje jeklene konjicke?
Ga je sploh priporocljivo uporabljat![]()
lp
jery je napisal/-a:Mene nasplosno zanima kako perete svoje jeklene konjicke?
lp
sonček je napisal/-a:jery je napisal/-a:Mene nasplosno zanima kako perete svoje jeklene konjicke?
lp
Jest ga vsak vikend spucam posesam ter operem, pri pranju uporabljam šampon,gobo ali pa kr eno ne vem kako se temu reče v glavnem na koncu ima en vrteč del , gre fajn stran, notranjost pa posesam z vodnim sesalcem ter pobrišem armaturko in ostali deli notr. potem vzamem steleks in še stekla. Po vsem tem pa še pregledam nivo olja,tekočine ostale, ter pregledam avto, če bo treba kaj kej kmalu menat in avto je pripravljen za 700 km na teden, potem pa spet vikend spucam in je....to mi vzame recimo 1,30 h...lp
Avto pa je letnik 88 s 305000 km (golf 2 dizl)....tk da novte mislil da se stare avte ne puca.......the best car in the earth...
Spyker je napisal/-a:Drgač pa jest avto perem z navadno cevjo za zalivat rože, šampon, goba, na koncu pa še z jelenovo krpico čez avto. Nato odprem vsa vrata in prtljažnik in pobrišem umazanijo še med vrati, nato pa avto pobrišem še od znotraj in posesam. Seveda če je potrebno. Pa na vsake tolk cajta še šipe spucam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov