Pozdravljeni. Moje ime je Milan. Nedavno sem preko interneta kupoval avto in se mi po plačani ari lastnik ne javlja več. Zgodba je dolga in podal sem samo dejstva. Ogoljufal me je za veliko vsoto denarja. Ker ga sam ne morem izslediti, ponujam nagrado 1000 EUR osebi, ki mi poišče osebo, ki mi je prodajala avto. Njegov emajl je avat32xa@afacutroxybaie.com, naslov podjetja, ki bi mi avto morala pripeljati in kateri sem poslal denar- verjetno ena in ista oseba pa je www.autoscout-cars-vehicles.com, njen emajl pa contact@autoscout-cars-vehicles.com. Podajam še par naslovov, verjetno gre tudi za isto osebo: square-trade-info@europe.com, stewart_jmsv8@yahoo.com in http://Shipping-Safe-Worldwide.com/, email pa support@Shipping-Safe-Worldwide.com.
Kdor bo imel kaj sreče mi naj pošlje podrobnosti, katere morajo biti uporadne za Policijo.
Moj mail je milan.dolenc@gmail.com.
VELIKO SREČE.
Če mu bo kdo lahko pomagu, pa da ne bo še kdo nasedu, drgač pa nimam besed kok je folk naivn

Aja pa še enkrat js sm sam skopiru to z enga foruma, ni se to men nardil :P , js sm za to da se avto prvo ogleda potem se pa dnar cala