Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

kupovanje avta prek neta :/

Napisal/-a PeCi Pe jul 15, 2005 12:26 pm

Skopirano iz enga foruma:

Pozdravljeni. Moje ime je Milan. Nedavno sem preko interneta kupoval avto in se mi po plačani ari lastnik ne javlja več. Zgodba je dolga in podal sem samo dejstva. Ogoljufal me je za veliko vsoto denarja. Ker ga sam ne morem izslediti, ponujam nagrado 1000 EUR osebi, ki mi poišče osebo, ki mi je prodajala avto. Njegov emajl je avat32xa@afacutroxybaie.com, naslov podjetja, ki bi mi avto morala pripeljati in kateri sem poslal denar- verjetno ena in ista oseba pa je www.autoscout-cars-vehicles.com, njen emajl pa contact@autoscout-cars-vehicles.com. Podajam še par naslovov, verjetno gre tudi za isto osebo: square-trade-info@europe.com, stewart_jmsv8@yahoo.com in http://Shipping-Safe-Worldwide.com/, email pa support@Shipping-Safe-Worldwide.com.
Kdor bo imel kaj sreče mi naj pošlje podrobnosti, katere morajo biti uporadne za Policijo.
Moj mail je milan.dolenc@gmail.com.
VELIKO SREČE.

Če mu bo kdo lahko pomagu, pa da ne bo še kdo nasedu, drgač pa nimam besed kok je folk naivn ;) Lahko bi mu blo jasn že po tem, da autoscout je sam internet stran in da ni to firma ki dostavlja avte :?
Aja pa še enkrat js sm sam skopiru to z enga foruma, ni se to men nardil :P , js sm za to da se avto prvo ogleda potem se pa dnar cala 8)
Zadnjič spremenil PeCi, dne Pe jul 15, 2005 12:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe jul 15, 2005 12:44 pm

da ne gre to slučajno kaj preko western union-a ? Drugače vem za en tak "scam" ko je nekdo prodajal m3ja pa z3ja za smešno nizke pare, pa se jih je verjetno dost opeklo, ker je varianta zgledala cist fail-safe. V glavnem internet prevare je ful tezko odkrit, tko da vso sreco.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe jul 15, 2005 1:45 pm

Mah, da je folk tolk naiven da vnaprej pošilja dnar ljudem, ki jih pozna samo preko yahoo in podobnih emailov.... naj raje meni šenka malo, že mesece zbiram za nov avto, en tak obrokec bi mi pomagal hitrej kupit :lol:

Uporabniški avatar
junior50
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a junior50 So jul 16, 2005 4:53 pm

sej so usi linki fake bi loh sklepu da je nateg.Pa unaprej se sam kurbicam plačuje :? :!:

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ So jul 16, 2005 11:35 pm

Ljudje, bodte previdni z glavo na pravem mestu in s tem prisilte goljufe, da si najdejo prave sluzbe :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jul 17, 2005 1:30 am

js v naprej posiljam kes, se nikol mel problema. sj se da dost hitr prokuzit cloveka.
sploh pa ce ni nc pol po kesu posljes se licno zapakiran M75.

aja pa kurb se ne placuje v naprej. ke si se to vidu. to je stereotip.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne jul 17, 2005 8:24 am

Voith je napisal/-a:aja pa kurb se ne placuje v naprej. ke si se to vidu. to je stereotip.

zdele sem iz postle padu od smeha :cry
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Ne jul 17, 2005 8:37 am

ja, danes je to najvarnejši način za goljufe, ker jih je izredno težko dobiti.
dejte raje na staromodn način s takimi zneski delat, vam zna biti marsikaj prišparano.

podobna stvar so NIGERIJSKA PISMA: ko piše kao npr.vdova nekega padlega predsednika, da ma 100mio, pa jih ne more iz države spravit in ti ponuja 10% če pomagaš,...pol se pa začnejo prošnje za avanse, letalske karte, odpiranje računa,...in te nategujejo dokler si ne prideš gor. po pa ostaneš brez vsega.
dosti je takih primerov, tko da le ne nasedat.

danes ni nič zastonj.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov