Niva13 je napisal/-a:ponavadi klicejo drugi prodajalci ali pa preprodajalci, da uskladijo ceno :P
Neon je napisal/-a:Včer sem se zmenu z enim da ga pridem gledat dans ob 7h. Seveda sem bil tam, še zdaj se ni javil, se pa ta isti prodaja na drugem koncu slovenije seveda dražje a še vedno OK.Kaj naj nardim. Grem 1 avto gledat 2krat v enem dnevu k dvem lastnikom? Kak naj vem da ne bom šel zastonj?
M je napisal/-a:Avta se najkasneje po dveh letih naveličam, ponavadi še prej. Takrat pač kupim drugega in prejšnjega prodam. Zaradi tega ni nič slabši. kdor pa hoče bit 100% da vse štima, pa pot pod nove v salon po novega. Pa še takrat ne moreš bit 100% zihr...
Niva13 je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Včer sem se zmenu z enim da ga pridem gledat dans ob 7h. Seveda sem bil tam, še zdaj se ni javil, se pa ta isti prodaja na drugem koncu slovenije seveda dražje a še vedno OK.Kaj naj nardim. Grem 1 avto gledat 2krat v enem dnevu k dvem lastnikom? Kak naj vem da ne bom šel zastonj?
te je pac diler prehitel :P
vsekakor pa za najt dober rabljen avto moras itak bit pripravljen na km in km voznje
je pa grdo od prodajalca, da ti vsaj ni javil
mafiozo je napisal/-a:Verjetno ste se vsi to že kdaj spraševali, pa nikjer še nisem zasledil debate in končnih zaključkov.
Torej: Avto je lep, poceni, dober, odlično ohranjen in ohinsploh. Zakaj ga pa potem prodajaš? Nekaj je sigurno narobe.
S čim se lahko sprijaznim:
-prodajalec kar naenkrat nujno rabi denar
-ima preveč denarja in si bo pač privoščil novega
-ga ne mara več, ker je sosed kupil istega
-je poln pepelnik
-... bla bla bla in podobne neumnosti, ki jim nekako ne verjamem
S čim se pa ne morem sprijazniti:
-raznorazne napake, iztrošenost, zaletenost, rja, kilometri...
Torej: vidiš dober rabljen avto in vendar ga nekdo prodaja. ZAKAJ? Kako to ugotoviti? Jaz osebno se zlepa nočem ločiti od svojega, ki sem ga kupil novega in mi dobro služi (pa je že star in premajhen)
INFINITI je napisal/-a:Ful mam rad to, da dam kak oglas za prodajo avtomobila, pa me potem na račun tega, da sem bil skrben lastnik in avto rihtal kot se spodobi, kliče kopica mulcev in luzerjev brez prebite pare v žepu in nekaj "ugotavlja" kje bi jaz rad nategnil nekoga in zakaj prodajam zrihtan avto itd.
Sploh če imaš oglas cena "po dogovoru" upajo, da si na glavo padel in da boš prodal avto za 50% manj kot si ga mislil - LOL
Takim ponavadi takoj vržem telefon dol in se ne ubadam naprej. Če je kdo resen kupec naj pride pogledat avto, ga preverimo ni problema v nasprotnem GET THE f*** OFF MY PHONELINE
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 20 gostov