Motor naj bi bil 3.6 V6, mel naj bi 280 konjev :P

Rjuhar je napisal/-a:Pa še vedno je samo golf...
Loopz je napisal/-a:mhm...pokažite mi eno alfo (ki ni autodelta) ki ima serijsko več konjev?...
De_Tomaso je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:mhm...pokažite mi eno alfo (ki ni autodelta) ki ima serijsko več konjev?...
Gre za primerjavo 147 GTA vs. R32.
De_Tomaso je napisal/-a:Pa ne glede kako bo hiter golf, vedno mu bo manjkala slavna zgodovina napram kratici GTA. Pa magari so bili GTIji tudi vedno hitri.
Mate je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:mhm...pokažite mi eno alfo (ki ni autodelta) ki ima serijsko več konjev?...
Gre za primerjavo 147 GTA vs. R32.
V tej primerjavi menda zmaga R32. Resda ima Alfa dober sprednji pogon, a pri 240 konjih golfu zelo pomaga 4motion. Sicer so si pa mnenja deljena in osebno zmaga tisti, ki ti je ljubsi.De_Tomaso je napisal/-a:Pa ne glede kako bo hiter golf, vedno mu bo manjkala slavna zgodovina napram kratici GTA. Pa magari so bili GTIji tudi vedno hitri.
Kar pa se ne pomeni, da bo slab(si) ali pocasen(nejsi), ceprov je vprasanje, kako bo golfovih predvidenih 280 konjev konkuriralo aflinim predvidenim 350 konjem, sploh ker bosta imela oba AWD. Pa se golf bo verjetno tezji.
MIKIMOUS je napisal/-a:En je napisu slavno zgodovino Alfe, kok desetletij nazaj.
Volkswagen ni nikol bil v f1, ampak je golf zadnjih 30 let veliko večje ime kot Alfa, mislm da tut GTI proti GTA kot ime zmaga.
Tuko kot sem napisu hvala bogu da Italjani delajo spet taprave avtomobile, ma vsaj VW konkurenco kar pomen da morjo bolj delat.
Je pa tekma med firmami večna, enkrat je eden boljši enkrat drugi. Tuko k so rivali Audi BMW Mercedes, absolutnega zmagovalca ni nikoli.
Komentarji kot so: BMW vse ostalo so prevozna sredstva, za moje pojme pišejo omejenci k majo 20 let stare BAvarce k so mal boljš k zastave 101, al pa še teh ne premorjo. To je zame čisti idiotiizem.
Pravi ljubitelji Avtomobilizma, z zanimanjem opazujejo parktično skori vse k se pele, mnenja ker je boljši ker ma boljše ime si pa itak publika izmisl.
Jest osebno sem vesel da se dela veliko različnih vozil, da je veliko različnih proizvajalcev ki tekmujejo med seboj.
če bom mu še kdaj golfa bo to definitivno R36.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov