Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
toclarraju je napisal/-a:Pol leta nazaj je na mojem Meganu šla vodna pumpa in jasno avto se je pregrel, ter šel na servis k REALU. Zamenjal so vodno pumpo, pobrusili glavo motorja in zamenjali tesnila ter računali 130.000 SIT. Prav, samo, da so avto poštimali in, da bo vse OK. Po tem je bil avto pri njih še na rednem letnem servisu in tehničnem pregledu, po tem pa kar na enkrat KATASTROFA! Avto je zaribal! Po odštetih 130.000 SITih, ki naj bi garantirali, da so v REALU naredili vse, da se kaj takega ne bi zgodilo. Mašina se pri pregretem motorju odpre prav z namenom, da se pregleda oziroma popravi ali zamenja morebitne poškodovane dele. Očitno pa so pri REALU zamenjali pumpo in fino pokasirali. In za nameček so mi danes dejali, da bi že takrat morali menjati vse kar bodo menjali sedaj, to pa so bati in blok motorja!!!! Takrat pa niti z besedo kaj šele pisno niso omenili, da je kljub servisu kaj takega mogoče! In znesek popravila: 550.000 SIT! Ampak tokrat, so pa prebili mejo dobrega okusa, zato grem to pot do konca s pomočjo Zveze potrošnikov Slovenije, Urada RS za varstvo potrošnikov, Tržnega inšpektorata, sodnega izvedenca oz. cenilca, Revoza in Renaulta Slovenije! Mimogrede na ZPS so me seznanili s študijo oziroma publikacijo o nerazumno številčnih in hkrati velikih okvarah Renaultovih avtomobilov, ki jo pripravljajo. Tudi pri meni ni to prva zares velika okvara na tem avtomobilu (šel je tudi že diferencial), je pa definitivno zadnja. In zakaj to pišem? Ljudje nikar ne hodite v Avtohišo REAL in nikar Renaulta! Pokličite Zvezo potrošnikov Slovenije in jim povejte o svojih tegobah s temi jajci in njihovimi kvazi serviserji, da bodo potem lahko o naših in vaših tegobah obvestili tudi povprečno informiranega Slovenca.
toclarraju je napisal/-a:V mojem primeru je pač šlo za klasično okvaro črpalke in klasičen servis, ki sledi tej okvari. Ko pa je avto zaribal, pa je v trenutku zgubil na moči, in šele takrat so zasvetile vse opozorilne lučke. Praktično ni bilo moč ničesar slišati ali videti pred tem. Je pa v hladilnem sistemu ostala vsa tekočina, zmetalo pa je ven vse olje in po besedah "strokovnjakov" na REALU, je šel v maloro bat. Da pa so to ugotovili, pa so morali imeti mašino dva dni odprto!
Drugače pa poznam te hece o čemer pišeš. Tem skladom ali karkoli že so, pravijo kulance, z njimi pa sem imel opravka pri tem istem avtomobilu, ko je bil star leto in pol in je šel v maloro diferencial. Ampak, saj vam povem, tokrat je bilo to zadnjič! Zadnji Renault v življenju, REALA pa raje ne omenjam več.
Fantje, uslugo bi mi naredili, če poznate kakršenkoli medij (internetni ali tiskani), kjer bi lahko objavil svojo zgodbo in s tem morda še koga obvaroval "vlečenja za j***a" Renaulta in njegovih pooblaščenih servisov, beri Avtohiše REAL!
din je napisal/-a:Na kratko Renault je 100% izgubil še eno stranko.
SAFRANE je napisal/-a:Vesi je napisal/-a:Safran, zdej ne vem če si mogoče narobe napisal kar si hotel povedat, ampak Avtohiša Real sodi pod A1, ne vem sicer kako je z Anetom, tako da ta tvoja razlaga ne drži. Samo v vednost.
Lp, Vesi
fantje ne me prosim učit ker je moj oče svetovalec komplet poslovodstva A1 = tko da jest tut vem da je Real od A1--ampak od A1 je tudi
- a-net pa
- Remont Kranj pa
- Citroen Kranj pa
- 2 parking hiši v LJ in
- tovarna neoriginalnih rezervnih delov za Renault in Citroen
to kr se pa dogaja v Realu sem pa že zdanjič povedal očetu kar se je zgodilo airbrushu pa tole mu bom tud zatežil in upam da bo on to kej povedal .
Poznam pa tudi direktorja reala (g.Jenko) kateremu bi blo tudi dobro napisat en e-mail=saj je vprašanje če on ve kaj se vse dogaja v njegovi firmi! (ker isto je bilo pri Vrtaču kr se je nam dogajalo-->direktorji sploh nič od tega niso vedl-k so pa zvedl so pa naredili nevem kakšne sestanke in stvari začeli rihtat)
lp
johny
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov