Matej 19d je napisal/-a:imam avto ,ki sem ga pred kratkim peljal pregledat na servis in je reku serviser da imam slabo sklopko.
kok mi bo približno zdržala
kok pride popravil
vozm normalno
prosim za odgovore
lisko je napisal/-a:Oki odgovarjate na vprašanja kok vas je prišlo popravilo..... pubeca zanima kak dolg bo še šlo.
Če poveš simptome ki se pojavlajo .... bi ti lahk kaj več povedu. Fora pr mojem avteku je to da je ležaj na sklopki glasen ko ne vem kaj. Avtek ma prevoženih prek 200kkm sklopka pa prime čist na vrhu.Pred enim letom mi je na tehničnem un striiček u mišljenju da pojma o avtih nimam reku: fanta tebi pa sklopka ne bo držala več dolgo.... čimprej meni dokler še samo ležaj poje.... bla bla je verjetn bom mu verjel ja..... Pol mi je na servisu (kjer so mi menjal zobati jermen) Skor posilu s to zamenjavo...skregala sma se že da nem menju pa pika, Letos polet mi je spet na drugem servisu hudo hudo močno prepričeval da je sklopka že tko rekoč uničena in da več ko par tisoč km ne bo zdržala..... bla bla.
A njabol zanimivo je to da sklopka ma pri takim delovanje za sabo že celih 50kkm pa še vedn isto dela kot je delala na začetku ( ležaj je glasen, prime vedn čist na vrhu..... ) Dela pa še zdej pa upam se it stavt da bo zdržala še enkrat ok.
Mal bolš povej kok je sklopka kao uničena.... se motor kdaj zavrti v prazno? Se sliši samo ležaj? Kdaj prime sklopka..... pa tko mal opiš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov