JOYride je napisal/-a:A ma kdo mogoce stevilko tistega / tistih ljudi ki delajo avtomobilske tablice na Igu?
baron je napisal/-a:JOYride je napisal/-a:A ma kdo mogoce stevilko tistega / tistih ljudi ki delajo avtomobilske tablice na Igu?
Zakva jih pa rabš, če ni skrivnost![]()
BiMMER je napisal/-a:Vsaj po mojem vedenju ti tablice ne bodo naredili. Če imaš tablece zvite ali kako drugače poškodovane se oglasi na Upravni enoti pri oddelku za promet, kjer so ti izdali te! Direktno prek KIGa pa se tablice ne da kupit! OK, vsaj men jo niso naredili pa mi jo je pol Sale zrihtu!
HaBBkE je napisal/-a:Nope na UE Kranj so mi rekli "no can do!", treba obe prnest pa zamenjat.
Edinole tako preko te firme se mogoce da
maky je napisal/-a:HaBBkE je napisal/-a:Nope na UE Kranj so mi rekli "no can do!", treba obe prnest pa zamenjat.
Edinole tako preko te firme se mogoce da
z slabo tablico greš direktno na kig in ti jo nekje v 3 dneh naredijo.. pride pa se mi zdi 3000 sit...![]()
vem da je tako ker je foter šel to rihtat z mojo tablico,ki je bila cela zvita,zbita in zdrajsana
BiMMER je napisal/-a:Vsaj po mojem vedenju ti tablice ne bodo naredili. Če imaš tablece zvite ali kako drugače poškodovane se oglasi na Upravni enoti pri oddelku za promet, kjer so ti izdali te! Direktno prek KIGa pa se tablice ne da kupit! OK, vsaj men jo niso naredili pa mi jo je pol Sale zrihtu!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov