ban je napisal/-a:Glede na to da je od Thuleja sem mal skeptičen da stane res samo 6 jurjev. Najbolš je pa da maš na strehi, tko kot je reku phoebus, pa daš lahko 3-4 kolesa gor.
reber je napisal/-a:Ja, un iz Podbrezij ima v redu robo. Jaz sem pred nekaj tedni kupil nove prečke za na sani za Octavio, da bom dal gor klasične nosilce za bicikl. Nosilce za bicikl imam pa tiste ta pocen za 3 - 3,5 ksit in že nekaj let in ni problemov, le dva nosilca sem malo predelal, skrajšal ... da gredo gor ta mali bicikli od mulcev.
Otroški sedež pa nikoli ne pustim na biciklu ko je bicikl na strehi, preveč upora. Sej ta sedež ni tko velik, da ga ne bi mogel zarovnati med kramo.
Zdej, konc tedna bom naložu 4 bicikle na streho in špura proti morju.
Edina slaba stran biciklov na strehi je, da ne moreš v garažno hišo ipd a la mercator ... je treba avto drugje pustit, zarad višine, drgač pa, vožnja po AC, gremo pač počasneje in v končni fazi, kljub uporu porabmo manj bencina ... a ni to čudn ? :P
feto je napisal/-a: Glede porabe pa, dvomim da imaš manjšo porabo, ker je nemogoče. Mogoče si se spuščal po cesti in motor ni imel preveč "dela". Večja poraba se najbolj pozna na avtocesti, zaradi upora. Na navadni cesti se je meni povečala za litro, na avtocesti pa kar za dve litri
svadreb je napisal/-a:Jst sem tud kupu pr unmu iz Podbrezij, mi ga je en znanec priporočil. Prtljažnik sicer ni najbolj estetski, sam je pa izdelava kar OK, pa tud dobr sede na avto. Cena je bla 16k SIT. Nastavke za kolesa sem pa kupil v Tuš-u po ceni 2500 SIT/kos. Sprobal jih še nisem, ampak vse skupi zgleda kr dost kompaktno in močno.
reber je napisal/-a:feto je napisal/-a: Glede porabe pa, dvomim da imaš manjšo porabo, ker je nemogoče. Mogoče si se spuščal po cesti in motor ni imel preveč "dela". Večja poraba se najbolj pozna na avtocesti, zaradi upora. Na navadni cesti se je meni povečala za litro, na avtocesti pa kar za dve litri
Mislil sem, da je poraba manjša zato, ker z bicikli peljem 110-120km/h in mi porabi manj, kot če bi vozil brez biciklov nekje okoli 150km/h ali še celo več ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov