Je bla nedolgo nazaj ena tem o tem.
Tisti repek ne koristi baje kaj dosti...
Drugace pa mislim da se tudi kupi magnet za razmagnetenje...
Sicr pa tudi scasoma samo neha.
Sicer je že bla tema o tem, ampak tega se ne boš rešil. Najbolj trese, če imaš na sebi oblečeno obleko iz poliesterskih vlaken ali volne. Ko boš stopal iz avta se pleha dotakni z čim večjo površino roke, ker se tako el. naboj porazdeli čez večjo površino in te ne bo streslo. Najhuje pa bo, če se boš taknil z mezincom roke
Dobi se tak obesek za ključe, k ma notr neko tlivko. Z njim se dokneš avta. Sam nisem poizkusil...Mene trese sam kadar je zelo suho ozračje.
Dobi se v Conradu, verjetn tud v A3M in v drugih trgovinah.
ja pr gasilcih smo mel ena predavanja enkrt pa baje da tista guma k zadi visi prou nč ne pomaga.
jst drgač zmeri počakam d gre kšn drug pred mano vn d njega zruka!!
stuc je napisal/-a:Dobi se tak obesek za ključe, k ma notr neko tlivko. Z njim se dokneš avta. Sam nisem poizkusil...Mene trese sam kadar je zelo suho ozračje. Dobi se v Conradu, verjetn tud v A3M in v drugih trgovinah.
ashby... celo slovenski proizvod... se dobi v merkatorjih in takih trgovinah...
Tist obesek ma kolega pa prav da je za en k.urac. Trese ponavad predvsem pozim, k maš na seb take cote, pa se drgne zadeva in bzzzzz Jst ponavad stopm takrat ko me to je.be iz avta ne da bi se ga dotaknu, zaprem vrata tko da jih porinem z roko na šipi (in tud sam šipe se dotaknem), zaklenem, pomaham swiftku pa-pa
Švoh, ampak lahek !New! White blinkers-Chicks go crazy!
Jonny Vrabec je napisal/-a:jst drgač zmeri počakam d gre kšn drug pred mano vn d njega zruka!!
Sam drgač je pa tole zajebano če se sam voziš ane pol pač verjetno tko dolgo čakaš da kšen pride vprašat kaj ti je pa pol njega strese.Drgač pa pametna odločitev
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Hja mene je en mesec treslo kot p*****a (sem se že ustrašu, da me moj Pugi ne mara več ). Pa sem ponavadi tut kar počakal, da so šli kolegi ven. No potem so se še oni bali avtomobila ampak zdaj je ponehalo. Hvala bogu.