sim
Novinec

Kraj: LJ

Celoletne gume GY Eagle VECTOR EV-2

Napisal/-a sim Po okt 01, 2007 2:40 pm

Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje z zgoraj omenjenimi gumami.
Po testih sodeč so solidne...
Dimenzija: 195/60 R15

wolly
Novinec

Napisal/-a wolly Sr okt 24, 2007 1:16 am

nevem kake so,- vglavnem GY eagle F1 si kup pa bo-res so zakon noro se držijo!!!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr okt 24, 2007 7:21 am

@wolly: kaj ti nabijas? ...govora je o CELOLETNIH ne pa high performance letnih
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr okt 24, 2007 8:04 am

Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr okt 24, 2007 9:20 am

ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.

Sicer poteka neka debata o letnih vs. zimskih v različnih pogojih, malo pobrskaj po forumu... Je neka salomonska rešitev, ampak sam ti je ne priporočam, če ti je vsaj malo mar za tvojo varnost... ima lahko avto še tolk elektronskih pripomočkov, če ni stika z podlago takega kot ti ga dajo letna poleti, zimska na snegu je vse zaman...
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr okt 24, 2007 11:26 am

jaz jih imam dober teden gor (195/60 15) in so zelo dobre. V dežju zares dobro, za sneg in led so prav tako dobile dobro oceno. Poglej si malo adacove teste ki so prevedeni v motoreviji - so vsi na netu. Mislim da so te dobile oceno priporočljivo, testirane so pa bile zraven zimskih gum. Kako se bodo pa poleti obnesle bom pa še videl. Priporočam.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr okt 24, 2007 5:23 pm

Jaz sem danes kupil VECTOR 5 pa se super drži za sneg bomo pa v kratkem videli. :vrum

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr okt 24, 2007 5:37 pm

ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.

se strinjam :tomidelej:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr okt 24, 2007 5:40 pm

golfTDI je napisal/-a:

Če pa delaš od 5000 do 8000 kilometrov letno so pa tele čist dobre. :tomidelej:

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Sr okt 24, 2007 5:45 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
golfTDI je napisal/-a:

Ni važno koliko km delaš ampak kje jih delaš. Žena dela samo cca. 5KKm letno ampak je to večinoma hribovita trasa in glede na to so potrebne dobre zimske gume - čeprav malo slabše na mokri podlagi.

Sedaj pa še malo on:
Za po ljubljani ali pa po kakšnem drugem večjem mestu je po mojem mnenju taka rešitev čisto solidna.

LP

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr okt 24, 2007 10:25 pm

simimedi je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:
golfTDI je napisal/-a:

Ni važno koliko km delaš ampak kje jih delaš. Žena dela samo cca. 5KKm letno ampak je to večinoma hribovita trasa in glede na to so potrebne dobre zimske gume - čeprav malo slabše na mokri podlagi.

Sedaj pa še malo on:
Za po ljubljani ali pa po kakšnem drugem večjem mestu je po mojem mnenju taka rešitev čisto solidna.

LP

Ja sej za po Ljubljani to je pa to. :tomidelej:

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Sr okt 24, 2007 11:03 pm

Da še jaz pokomentiram. Na koncu sem se odločil in kupil omenjene gume s katerimi sem do sedaj zelo zadovoljen - čakam še na sneg, da povem končno oceno. Glede na to da sem oba prejšnja kompleta (zimske in letne) po 4 letih (30000km vsak komplet) napol porabljene (vožnja po mestu) vrgel stran, so se mi celoletne gume zdele edina logična rešitev, če le niso preslabe. Odločil sem se na podlagi testa v AMS, kjer je zasedla zelo visoko mesto glede na zimsko konkurenco - nikjer pa nisem našel primerjave z letnimi pnevmatikami. Če kdo ve za kakšen tak test bi bil zelo vesel informacij!

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Sr nov 14, 2007 8:13 am

Kje najceneje do svežih Goodyear Eagle Vector EV-2?
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov