ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.
golfTDI je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.
se strinjam
JEREMIJA79 je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.
se strinjam
Če pa delaš od 5000 do 8000 kilometrov letno so pa tele čist dobre.
simimedi je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kolker sem jst gledu razne teste gum, se celoletne niso nikjer dober obnesle in so ponavadi dobile oceno nepriporočljivo. Mislm da je boljš met en komplet letnih in komplet zimskih gum.
se strinjam
Če pa delaš od 5000 do 8000 kilometrov letno so pa tele čist dobre.
Ni važno koliko km delaš ampak kje jih delaš. Žena dela samo cca. 5KKm letno ampak je to večinoma hribovita trasa in glede na to so potrebne dobre zimske gume - čeprav malo slabše na mokri podlagi.
Sedaj pa še malo on:
Za po ljubljani ali pa po kakšnem drugem večjem mestu je po mojem mnenju taka rešitev čisto solidna.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov