darkdog24 je napisal/-a::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
fffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkkk ka je tip naredu
![]()
![]()
![]()
preskoču je igralca
![]()
![]()
stari a veš kaka sramota bi bla to da te med tekmo nasprotnikov igralec enostavno preskoči v napadu.Ti stojiš kot vklesan pod obročem un se pa zalaufa pa te enostavno rečeno preskoči pa zabije in kaj je še najhuje,sodnik ti zapiska osebno napako zaradi dotika.![]()
![]()
![]()
Da bi se to men kdaj zgodilo med mnogimi tekmami ki sem jih odigral,grem kr domu pa nikol več ne stopim na igrišče.
f*** ej svaka čast modelu kaj je naredu.
Še kr sm v šoku.
maky je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
fffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkkk ka je tip naredu
![]()
![]()
![]()
preskoču je igralca
![]()
![]()
stari a veš kaka sramota bi bla to da te med tekmo nasprotnikov igralec enostavno preskoči v napadu.Ti stojiš kot vklesan pod obročem un se pa zalaufa pa te enostavno rečeno preskoči pa zabije in kaj je še najhuje,sodnik ti zapiska osebno napako zaradi dotika.![]()
![]()
![]()
Da bi se to men kdaj zgodilo med mnogimi tekmami ki sem jih odigral,grem kr domu pa nikol več ne stopim na igrišče.
f*** ej svaka čast modelu kaj je naredu.
Še kr sm v šoku.
Da mi kdo to nardi grem z igrišča dol,vrnem dres klubu se zahvalim za zaupanje in grem na en otok in postanem ribič.Košarke pa nikol več ne pogledam.![]()
![]()
Js se nemorem nagledat tega posnetka.Ful je zanimivo,prvo zabijajo črnci,rap song je v ozadju uno a veš kao frajerji blac man can jump,pol pa pride en white boy pa začne neki skakat ma dej dej no.....sam tip je vrgu celo dvorano na noge.Kak filing bi mel tale Frederick če bi zabijal na kakem NBA tekmovanju pred 40-50000 gledalci.?Ej a veš kak adrenalin je to?
to je carter naredu na olimpijskih... preskočil je... čaki koga že... vem da je bil beli center visok več kot 2.10 metra...
maky je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:Smrkec je napisal/-a:to kar je pa naš Marko Milič naredu pa on ni naredu-preskoču avto :P Sam drugač pa res svaka mu čast!!! Ma odriv ko mačka![]()
preskocu je pa hondo civic brez strehe... jordan bi skocu cez čerokija :P
hondo crx ne civic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov