el_diablo je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:lacen,si že kaj povprašal na renault forumu?
sem ze spraseval.samo mi nezna noben pravilno pevedat kak pa kaj tako kot tu ne samo da tam vsaj faus niso
lp
lacen je napisal/-a:sem ze spraseval.samo mi nezna noben pravilno pevedat kak pa kaj
tako kot tu ne samo da tam vsaj faus niso
lacen je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:lacen,si že kaj povprašal na renault forumu?
sem ze spraseval.samo mi nezna noben pravilno pevedat kak pa kaj tako kot tu ne samo da tam vsaj faus niso
lp
lacen je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:lacen je napisal/-a:vbistvu pa se malokdo spozna na cliote.nisce nebo vedo da sem dal npr 8k za njega in nisce nebo vedo da ima 170 konjsko masinco, se manj pa picke!to je bistvo
Js si ta post razlagam tako,ti praviš da ni vizualne razlike med RS-om,pa navadnim cliom??Po moje še tak laik opazi to razliko........Svaka čast fotru,da ti za prvi avto kup pocket rocket.......Da ga boš le znal pazit,pa normalno vozit po cesti,da nebo prišlo do najhujšega.......
kaj vam je folk omg.kje si pa dobil ti informacijo da mi bo foter kupo avto??omg ne na pamet nekaj
ne mi zaj z megani pa golfi pa takimi zadevami gnjavit. povem lahko samo da avta nebom mel za sminko in se delal s tem frajerja.ce bi htel bi mi foter kupo Q7 zarad mene pa ga nocem, ker sem skromen clovek ki hoce mali avto, kolkotolko primerno ceno in z mocno masino.me
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov