Mighi je napisal/-a:H2: če voziš po polovici odstavnega (da drugi ne more mimo) imaš na levem voznem pasu prostor da se umakneš rešilcu. Če pa voziš po celem odstavnem in prehitevaš pa se moraš v takem primeru vrinit na vozni pas-to je razlika.
a_sist: hvala za oppzorilo glede motencev, se zavedam, ampak so me nekateri tako razkurli, da sem bil pripravljen tudi ven stopit in jih kasirat če bilo treba. Na kakšnem radiu pa so vas zavajali da ABC lastniki lahko vozite po odstavnem pasu? Ker, če mi pokažeš zakonsko podlago ti dam prav in se opravičim vsem, kijih nisem pustil mimo 5km pred cestninsko?
Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
(dokler ni divjanja je vse ok, če pa keri divja, pol pa sem za to da naj raje čaka u vrsti)
esem je napisal/-a:Si jo poklepal in prebarval? Škoda...
Kaj imaš zadaj - raketo za "odstavljence"?
Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
(dokler ni divjanja je vse ok, če pa keri divja, pol pa sem za to da naj raje čaka u vrsti)
Volvo5er je napisal/-a:Eden bolj hud kot ta drugSte pa res zakompleksani v tri krasne, da se morate delati šerife na cesti, res ste strah in trepet, vsaka čast.
Res ne vem zakaj se je tako težko držati preprostega pravila, da NE oviraj in ne ogrožaj ostalih udeležencev v prometu, pa naj si le ti počnejo kar koli.
NaceM je napisal/-a:Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.
NaceM je napisal/-a:Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.
MacTron je napisal/-a:sašo5: v novem zakonu imas 2 varianti kazni ena je:
1. Nevarno prehitevanje - Prehitevanje po odstavnem pasu 200€ + 4KT
2. "Varno" - Prehitevanje po odstavnem pasu 160 €
sašo5 je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
...ja in zakaj te moti, če gre po odstavnem pasu??? ja, pač ma j***a (ki jih ti nimaš) in veselo prehiteva po desni - sicer se je že nemalokrat zgodilo, da tik ko si prišel do cestnine ali ABC-ja so "žandari" opazli tvoje početje..........kolk je po novem ne vem, po starem je bilo 20 jurjov(sit)....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov